Németh Krisztián, Radványi Miklós és Suja Tímea az Új Szóról

75

Jubileumi ankétunkban azt kérdeztük a sport világában élőktől, milyen szerepet tölt be életükben az Új Szó.

Németh Krisztián
Németh

Németh Krisztián, a DAC Akadémia igazgatója

Gyerekkoromban az Új Szó volt az ÚJSÁG! Valójában belőle tanultam meg olvasni...

Követtem, hogy Irak még mindig háborúzik-e Irakkal, a Szovjetuniónak megint új főtitkára van...

Azonban, természetes, hogy a várva várt olvasását hátulról kezdtem, mert ott volt a sportrovat. Hírekre kiéhezve követtem, hogy ütött-e gólt kedvencem, Ružička a Litvínov csaptában, hogyan oktatta a világot Koreában „a kicsi lány, Egerszegi Krisztina...

A legmélyebb nyomot mégis a DAC futballcsaptának első virágzásának követése hagyta bennem. Imádtam, hogy a Mi városunk veri a világot. Pecze Károly vezetése alatt megnyertük a Csehszlovák Kupát!

...Ki rúgta a gólokat a hétvégén: Audi, Tóth, Majoros esetleg Mičinec?..... Megverjük a Spartát, Sláviát esetleg a Bayernt?

Pár ével később, labdarúgó-pályafutásom kezdetén büszkeséggel töltött el, mikor első alkalommal írtak rólam abban Az ÚJSÁGBAN, mint a DAC játékosáról! Dícsértek, biztattak. Soha nem felejtem...

Élményeim alapján a jubileumi évfordulón azt kívánom az Új Szónak, hogy minél több magyar gyereknek legyen az első újsága, és, hogy a jövőben sok-sok fiatal magyar tehetséget támogasson, karoljon fel. Tudassa velük, hogy népes közösségünk mögötte áll, teljesítsen akár az egészségügyben, politikában, kultúrában vagy a sportban.

Véleményem szerint ez az út vezet el oda, hogy 25 év múlva egy nagyot bulizhassunk.

Radványi Miklós
Miki

Radványi Miklós, a komáromi KFC labdarúgócsapatának vezetőedzője

Az Új Szót gyerekkorom óta olvasom. A hét elején már akkor is mindig megjelent az összes régiós focibajnokság tabellája és eredményei, ennek köszönhetően tudtam, hogy mi történik a szlovákiai futballban. Még a keleti csoportokról is olyan áttekintésem volt, hogy az hihetetlen. Nagyon vártam mindig ezeket a napokat. Aztán amikortól én is szerepeltem/szerepelek az újságban, továbbra is nagyon szívesen olvasom, és nem csak a sportot, minden részét. Számomra ez egy olyan, jól áttekinthető napilap, amely nem maradhat ki a mindennapjaimból.

Suja Tímea
Suja Timi

Suja Tímea, az extraligás somorjai női kosárlabdacsapat edzője

Kiskorom óta mamaék és anyumék is mindig vásárolták, napi szinten találkoztam az Új Szóval, már akkor regisztráltam, hogy létezik. Nagymamám a mai napig hordja hozzánk is, ha valamelyik engem is érintő cikkről lemaradtam volna, ezek a számok mind el vannak téve. Ha kezembe kerül a lap, át szoktam böngészni az egészet, persze azért a sportrovat érdekel a leginkább. Figyelem a régiónkat érintő híreket is, illetve a gyerekeknek szóló programokról szóló írásokat. A politikával kapcsolatos oldalakat nem nézem, de az nem az Új Szó hibája, azokat sehol nem olvasom. :)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?