Nem nyert a Slovan

Pozsony. Tegnap a 49. forduló négy mérkőzésével (a Košice–Zvolen meccset ma rendezik 17 órakor, s közvetíti a televízió) folytatódott a hokibajnokság. Két összecsapás is döntetlenül végződött, elsősorban a trencséni katonák remije számít némi meglepetésnek, mintha nem bírnák szusszal az alapszakasz hajráját.

Pozsony. Tegnap a 49. forduló négy mérkőzésével (a Košice–Zvolen meccset ma rendezik 17 órakor, s közvetíti a televízió) folytatódott a hokibajnokság. Két összecsapás is döntetlenül végződött, elsősorban a trencséni katonák remije számít némi meglepetésnek, mintha nem bírnák szusszal az alapszakasz hajráját. A Slovan újra megtréfálta szurkolóit, hazai pályán nem tudott nyerni.

EREDMÉNYEK: Lipt. Mikuláš–Martin 2:2 hosszabbítás után (2:0, 0:2, 0:0 – 0:0), góllövők: Sakáč, Kriška, illetve Sýkora, Paľov. Skalica–Sp. N. Ves 6:2 (0:0, 5:0, 1:2), gólütők: Višňovský, Ivičič, Oremus, Sýkora, Jurík, Kocák, illetve Jetš, Saluga.

Trenčín–Poprad 2:2 hosszabbítás után (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0), Melichárek, Král, illetve Paukovček, Kollár. Slovan–Žilina 4:4 hoszszabbítás után (0:2, 2:1, 2:1 – 0:0), Kuľha, Hudec, Junas, halaj, illetve Čacho, Vozdecký, Beran, Škorvánek. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?