„Nem félünk a Dubnicától, féljenek ők!“

Dunaszerdahely |

<p>Zsinórban tizedik tétmeccsén maradhat veretlen a DAC, ha nem kap ki ma délután (17.30) Dunaszerdahelyen a Dubnica együttesétől.</p>

Novota János csapatkapitány csak három ponttal lenne elégedett: „Ez lehet a tizedik veretlen tétmeccsünk zsinórban, de nem az a cél, hogy ne kapjunk ki, hanem az, hogy a nézőknek is tetsző játékkal legyőzzük a máriatölgyesieket. Nem várunk könnyű mérkőzést, de azt nagyképűség nélkül ki lehet jelenteni, hogy jobb formában vagyunk, mint az ellenfél. Nem félünk a Dubnicától, féljenek ők! A keddi kupameccs is jól sült el, a szepsiek elleni háromgólos győzelem jó kiindulási alap lehet a mai bajnoki előtt is.“ A Dubnica jelenleg az utolsó előtti helyen áll, az elmúlt fordulóban hazai pályán kapott ki az újonc Senicától (megismételt tizenegyessel), s a legkevesebb gólt (10-et) lőtte a mezőnyben. „Lebecsülni viszont nem lehet őket, vannak jó játékosaik is -mondta Novota. - Kapusként én sem lazíthatok, az olyan meccseken, ahol kevesebb a dolgom, talán még jobban kell figyelnem. Nagyon bízom benne, hogy a máriatölgyesi rúgott gólok száma a mai összecsapás után is csak tíz lesz! Ha a védelemben mindenki koncentrálni fog, nem lehet gond.“
A DAC hátvédsorából eltiltás miatt hiányozni fog a négy sárga lapot összegyűjtő Adiaba, s hogy ki fogja helyettesíteni, azt pénteken délelőtt még Novota sem tudta biztosan. „Talán Nikolic lesz a középhátvéd, de bárki veszi is át Adiaba helyét, meg kell birkóznia a feladattal. Bízom a csapattársaimban, szerintem nem kapunk gólt.“ A DAC az első őszi egymás elleni mérkőzésen idegenben 3:1-re győzte le a Dubnicát, két gólt a holland Koejoe, egyet pedig a kameruni Nkendo szerzett, a hazai csapatból Šulek volt eredményes. A két együttes egyébként eddig nyolcszor találkozott az élvonalban, a mérleg kiegyenlített: 8 meccsen 3 DAC-siker és 2 döntetlen mellett 3 dubnicai győzelem született, a gólkülönbség a DAC szemszögéből 9:13.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?