Nem a véletlenre voksol

Tippversenyünk 8. fordulója után változás történt az élen, Bagócsi István helyét az ipolyszakállosi Zimerman Géza vette át. Az újdonsült éllovas eddig nem villogott különösebben, szorgalmasan gyűjtögette pontjait.

Tippversenyünk 8. fordulója után változás történt az élen, Bagócsi István helyét az ipolyszakállosi Zimerman Géza vette át. Az újdonsült éllovas eddig nem villogott különösebben, szorgalmasan gyűjtögette pontjait. „Hosszú évek óta szüleimmel együtt rendszeres előfizetői vagyunk az Új Szónak, s az őszi idény rajtjánál máris bekapcsolódtam az Új Szó Fociligájának versenysorozatába” – mondta lapunknak. Mi az eredményes tippelés titka? „Figyelni kell a labdarúgóberkekben történteket, a Régiófoci melléklet is nagy segítségére lehet a tippelni vágyóknak. Én már hat-hét éve versenyzek járási szinten is, így jól feltérképeztem a csapatokat” – fűzte hozzá. Két szelvénnyel játszik a versenyben, a másikat felesége nevén küldi be, de előtte közösen megbeszélik a tipposzlop összeállítását. Azon versenyzők közé tartozik, akik hozzák formájukat, tartják a 7-8 pontos fordulónkénti átlagot. Már többször sikerült eltalálnia a helyes végeredményt. Elmondása szerint jól meg tudja tippelni a találkozók számszerű alakulását. „Például, ha két együttes találkozik az alsóházból, többnyire 1:0-ás hazai siker várható, mivel a bírók is inkább a vendéglátó csapatot segítik” – árulta egyik jól bevált módszerét az új listavezető. Egyben arra számít, hogy továbbra sem pártol el tőle a szerencse, s ezáltal a végső győzelemre is sikerrel pályázhat. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?