Nehéz sorozat előtt

Pozsony. Már csak egy pont választja el az első helytől a II. ligás rimaszombati labdarúgócsapatot.

Pozsony. Már csak egy pont választja el az első helytől a II. ligás rimaszombati labdarúgócsapatot. A legutóbbi fordulóban – a várakozásnak megfelelően – legyőzte a nagytapolcsányi együttest, a listavezető Ličartovce viszont hazai pályán csak döntetlenezett a dunaszerdahelyiekkel, a nagyszombatiak szintén csak egy pontot szereztek Garamszentkereszten, a dévényiek és a szenciek pedig vereséget szenvedtek – idegenben. Ha így folytatják a gömöriek, akkor rövidesen az élre ugorhatnak...

– Nyolc nap alatt három nehéz meccset is játszottunk. Egy hete Dunaszerdahelyről hoztuk el a három pontot; kedden, Szlovák Kupa-mérkőzésen 11-es rúgásokkal balszerencsés vereséget szenvedtünk a zsolnaiaktól; szombaton pedig nem volt könnyű dolgunk a védekező felfogásban futballozó Topoľčany ellen. Újabb igényes sorozat előtt állunk: a hét végén Besztercebányára látogatunk, majd a nyitraiakat fogadjuk, azután a szenciek otthonában lépünk pályára. A közelmúltban a Dukla ellen többnyire sikeresek voltunk, a Nitrától sem félünk különösebben, mert ők idegenben is támadó felfogásban játszanak. Ha ezt a két összecsapást megnyerjük, azt hiszem, nyugodtan utazhatunk Szencre, ahol aztán már a döntetlennel is kiegyeznénk. De hát a KOBA elleni meccsünkre csak az utolsó őszi fordulóban kerül sor. Lassan felépülnek a sérült futballisták, s végre kiegészül a középpályás sorunk. Örömmel állapíthatom meg, hogy remek a hangulat a csapat háza táján – újságolta lapunknak Peter Blaško, a rimaszombatiak klubtitkára. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?