Nehéz ellenfelek

Bécs. Nem mondhatni, hogy Fortuna a Fotex-Veszprém kézilabdacsapata mellé állt volna, hiszen az együttes a Bajnokok Ligája elődön-tőjében – bácsi sorsolás értelmében – a három lehetséges ellenfél közül a legnehezebbet, a spanyol Portland San Antonio együttesét kapta.

Bécs. Nem mondhatni, hogy Fortuna a Fotex-Veszprém kézilabdacsapata mellé állt volna, hiszen az együttes a Bajnokok Ligája elődön-tőjében – bácsi sorsolás értelmében – a három lehetséges ellenfél közül a legnehezebbet, a spanyol Portland San Antonio együttesét kapta. A Dunaferr sem örülhet túlzottan, hiszen az orosz Lukoil-Dinamo Asztrahány már a távolság miatt is kellemetlen rivális lesz az EHF-kupában.

Az elődöntők párosítása, BAJNOKOK LIGÁJA: Portland San Antonio (spanyol)–Fotex Veszprém, Prule 67 Ljubljana (szlovén)– Montpellier (francia). KEK: Redbergslids (svéd)–Lemgo (német), Ciudad Real (spanyol)–Celje Pivovarna Lasko (szlovén). EHF Kupa: Lukoil-Dinamo Asztrahány (orosz) –Dunaferr, Barcelona (spanyol)– Altea (spanyol). (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?