Negyedszer is a kiskőrösiek nyertek

teremfocitorna léva

Megvédték címüket a tavalyi győztesek, így a kiskőrősiek zsinórban negyedszer örülhettek Naszvadon a polgármesteri serlegnek. Betegségekre és sérülésekre hivatkozva a felsőszentivániak lemondták a szereplést, ezáltal a résztvevők száma hét csapatra zsugorodott. 

„Feltételként szabtuk, hogy csak harminchárom év feletti, nem regisztrált játékosok léphetnek pályára. Úgy láttam, hogy ezúttal nem az erő, hanem az ügyesség döntött. A kiskőrösiek mindössze az utolsó meccsükön vesztették el veretlenségüket, a hazai Colour Team fektette őket két vállra. Rendkívül kiegyensúlyozott volt a mezőny, a negyedik helyezettet csupán négy pont választotta el a tornagyőztestől. A sereghajtóként végzett Old Stars volt az egyetlen olyan alakulat, amelyben nem szerepeltek volt labdarúgók, a kiskőrösi csapatot viszont csupa hajdanán megyei szinten játszó öregfiú alkotta” – tájékoztatott Nemes Ferenc szervező.


Ezúttal jóval több néző volt kíváncsi az összecsapásokra, mint az elmúlt években. A teremfocitornán több mint tíz órán át pattogott a labda, ám a fáradtság legkisebb jele sem látszott a játékosokon, akik a díjátadást és az értékelést követően hajnalig mulattak. 
„Végtelen nagy öröm számunkra, hogy részt vehettünk, most már sok-sok éve a naszvadi Polgármester-kupán. Nagy kihívás ez számunkra, mert városunkban a kispályás amatőr focinak nagy hagyománya van, és épp ez a csapat gyűjtögeti a pontokat a bajnokságban. Az utóbbi években úgy alakult, hogy mi vittük el a serleget, de azt is tudni kell, hogy nagyon jó csapatokkal kellett viaskodnunk. A torna napja nemcsak a fociról, hanem a barátságról is szólt” – nyilatkozta lapunknak a díjátadás után Domonyi László kiskörösi polgármester.
 

Érdekes

NASZVADI TEREMTORNA A POLGÁRMESTER SERLEGÉÉRT

Old Stars–Colour Team 0:1, g.: Csonka; Osi Team-Nagyigmánd 2:2, g.: Leczkési, Bazsó, ill. Bercsi, Bakos; Kiskőrös–Rém 1:0, g.: Somlyai; SK Naszvad–Nagyigmánd 2:2, g.: Balogh, Polgár, ill. Vendégh 2; Old Stars–Rém 0:3, g.: Dudás, Losonczi, Bóna; Osi Team–Kiskőrös 1:1, g.: Oslanec, ill. Mokriczky; Colour Team–Rém 0:0; SK Naszvad– Kiskőrös 1:2, g.: Balogh, ill. Somlyai, Füleki; Old Stars–Osi Team 0:1, g.: Bazsó; Nagyigmánd–Kiskőrös 0:1, g.: Füleki; Colour Team–Osi Team 0:1, g.: Bazsó; SK Naszvad–Old Stars 2:1, g.: Virág 2, ill. Becse; Rém–Osi Team 2:0, g.: Bóna, Lippai; Nagyigmánd–Old Stars 6:1, g.: Takács 2, Hatajer, Petőcz, Vendégh, Vörös, ill. Pém; Colour Team–SK Naszvad 0:7, g.: Polgár 3, Balogh 2, Katona, Sárközi; Kiskőrös–Old Stars 4:1, g.: Somlyai 3, Albert, ill. Pém; Rém– SK Naszvad 0:1, g.: Balogh; Nagyigmánd–Colour Team 1:0, g.: Pásztor; Osi Team–SK Naszvad 4:1, g.: Leczkési 3, Kováč, ill. Balogh; Kiskőrös–Colour Team 1:2, g.: Szlovák, ill. Szőgyi, Nagy; Nagyigmánd–Rém 0:0. 
Végeredmény:
 1. Kiskőrös    6    4    1    1    10:5    13
 2. Osi Team    6    3    2    1    9:6    11
 3. SK Naszvad    6    3    1    2    14:9    10
 4. Nagyigmánd    6    2    3    1    11:6    9
 5. Rém    6    2    2    2    5:2    8
 6. Colour Team    6    2    1    3    3:10    7
 7. Old Stars    6    0    0    6    3:17    0
Díjazottak – legjobb kapus: Péter Róbert (Rém), legjobb mezőnyjátékos: Somlyai Péter (Kiskőrös), legjobb góllövő: Balogh László (SK Naszvad). ⋌(áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?