Négy gól, négy meccsen

Győr. Priskin Tamás, a Győr fiatal labdarúgója a Premier League-ba tart. A komáromi származású játékos a napokban a Watfordnál volt próbajátékon, és a négy meccsen lőtt négy gól úgy tűnik, meggyőzte az angolokat.

„Az előzetes tervekkel ellentétben már kedden hazatértem, meg is érkeztem Győrbe – mondta a 19 esztendős futballista. – Most már minden a két klubon múlik, az ETO-nak és a Watfordnak kell megállapodnia egymással. Egyelőre semmit nem tudok arról, hogyan állnak a tárgyalások, szerdán találkozom a győri vezetőkkel.” Klement Tibor, az ETO ügyvezető igazgatója elmondta: „Néhány soros ajánlat érkezett a Watfordtól, amelyben tömören vázolták az elképzeléseiket Tamás szerződtetésével kapcsolatban. Mivel a lényegi kérdésekben ez egybevág a Győri ETO FC érdekeivel, mi azt válaszoltuk nekik, hogy küldjenek konkrét, angol nyelvű szerződést, amelyet a hét második felében, de legkésőbb jövő hétfőn alá is írhatunk.” Nem hivatalos információk szerint a csatárt négy évre is leigazolhatják az angolok.

A Watford-nál egyelőre nem erősítették meg Priskin szerződtetésének szándékát. A klub kommunikációs vezetője, Tony Yorke óvatosan úgy fogalmazott, jelenleg hivatalos megállapodás még nincs a támadóról.

A hertfordshire-i klub legutóbb az 1999–2000-es szezonban szerepelt a Premiershipben, azóta a másodosztályban vitézkedett, mígnem az idén májusban 3:0-ra megverték a Leeds Unitedet a rájátszás fináléjában (a Watford az előző kanyarban a Király Gáborral felálló Crystal Palace-t búcsúztatta). A keret legismertebb játékosa a 39 esztendős, korábbi tizenhétszeres angol válogatott támadó, Les Ferdinand. (ns)

WATFORD FC

Alapítva: 1881

Színe: sárga-fekete

Beceneve: Darazsak

Stadion: Vicarage Road, 22 000 férőhelyes

Elnök: Graham Simpson

Vezetőedző: Aidy Boothroyd

Sikerek: bajnoki 2. (1983), FA-kupa-döntős (1984), UEFA-kupa-induló (1983–1984).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?