NBA - Jobb volt a címvédő a Lakersnél

New York |

<p>A címvédő Miami Heat 107-97-re nyert a vendég Los Angeles Lakers ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.</p>

A hazaiaknál LeBron James 32 pontot gyűjtött, és sorozatban ötödik mérkőzésén jutott 30 pont fölé, ami klubcsúcsnak számít. A Lakersben Kobe Bryant 28 pontja kevés volt a sikerhez.

    A Phoenix Suns hazai pályán csupán 69 pontra volt képes az Oklahoma City Thunder ellen, és a két gárda utóbbi tíz egymás elleni mérkőzésén rendre kikapott.     Az Orlando Magic 12 vesztes összecsapás után nyert ismét.     Eredmények:New York Knicks-Los Angeles Clippers 88-102Miami Heat-Los Angeles Lakers 107-97Boston Celtics-Denver Nuggets 118-114, háromszori hosszabbítás utánToronto Raptors-New Orleans Hornets 102-89Orlando Magic-Portland Trail Blazers 110-104Memphis Grizzlies-Minnesota Timberwolves 105-88Brooklyn Nets-San Antonio Spurs 86-111Phoenix Suns-Oklahoma City Thunder 69-97Sacramento Kings-Houston Rockets 117-111 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?