NBA – Bryantet Németországban kezelik

Los Angeles |

<p>Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának sztárjátékosa Németországba utazott gyógykezelésre, ám nem az áprilisban elszakadt Achilles-ínát kezelteti.</p>

A Lakers csütörtökön jelentette be, hogy első számú játékosa elhagyta az országot, s várhatóan jövő hét elején tér vissza Los Angelesbe. A kaliforniai együttes részleteket nem közölt Bryant németországi kezeléséről, a Los Angeles Times viszont úgy tudja, hogy a kiváló bedobó térdével vannak problémák, s azt kell speciális kezelésnek alávetni.     Mike D'Antoni vezetőedző a lapnak elárulta, hogy a németországi út tervezett volt, ezért nem is aggódnak miatta.     Az ötszörös NBA-bajnok, kétszeres olimpiai aranyérmes Bryant április elején, a tengerentúli liga alapszakaszának (NBA) hajrájában szenvedett Achilles-ín-szakadást, s felépülését hat-kilenc hónapra jósolták. A mostani térdkezelés ezt a felépülési időt nem befolyásolja. Az új szezon október 29-én kezdődik, s egyelőre kérdéses, hogy Bryant ott lehet majd a parketten az első alapszakaszmeccsen. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?