NBA

New York. Allan Houston 53 ponttal járult hozzá a New York Knicks Los Angeles-i győzelméhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. Korábbi rekordja 44 pont volt.

New York. Allan Houston 53 ponttal járult hozzá a New York Knicks Los Angeles-i győzelméhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. Korábbi rekordja 44 pont volt.

A címvédő hazai együttesben térdsérülés miatt nem játszott Shaquille O,Neal, újra remekelt viszont Kobe Bryant, aki sorozatban a kilencedik mérkőzésen került 35 pont fölé. Ezúttal 40-ig jutott.

A Spurs egymás után nyolcszor győzött idegenben és ezzel új rekordot állított fel. Önmagában ilyen szériát korábban más csapat is produkált már, de nem úgy, hogy a sikerszéria közben egyszer sem játszott hazai pályán. A texasiak olyan együtteseket is legyőztek hosszú túrájuk során, mint a címvédő Los Angeles Lakers, a kirobbanó formában lévő Portland TrailBlazers, vagy Keleti-főcsoport jelenlegi éllovasa, az Indiana Pacers. A kilenc találkozóból álló sorozatnak csak az első mérkőzésén szenvedtek vereséget, a Minnesota Timberwolvestól. A Spurs azonban nem tud tovább javítani a csúcson, mert legközelebb már otthonában fogadja a Denver Nuggets együttesét.

Eredmények: Los Angeles Lakers-New York Kincks 110-117 Sacramento Kings-San Antonio Spurs 101-104 New Jersey Nets-Philadelphia 76ers 83-90 Toronto Raptors-Orlando Magic 99-97 Milwaukee Bucks-Memphis Grizzlies 95-101 Minnesota Timberwolves-Golden State Warriors 109-102 Atlanta Hawks-Indiana Pacers 99-86 Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 75-90 New Orleans Hornets-Denver Nuggets 100-92 Phoenix Suns-Boston Celtics 102-92

Hóvihar miatt elmarad Michael Jordannek, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legnagyobb sztárjának fellépése a 40. születésnapján. A Washington Wizards hétfő este a Toronto Raptorst fogadta volna, csakhogy a keleti parton ítéletidő bénította meg a közlekedést, ezért a kanadaiak vendégszereplését március 4-re halasztották. Az NBA élő legendája – aki 400 millió dollárra becsült vagyonával a világ leggazdagabb sportolójának számít – megerősítette, hogy végleges az elhatározása, és az idény után biztosan felhagy az aktív játékkal. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?