Nagyszombati lucky loser ejtette ki Cibulkovát

Párizs |

<p>Már a 2. fordulóban búcsúzott Dominika Cibulková a Roland Garroson, a hatodik kiemelt szlovák teniszezőt a nagyszombati Empire teniszklubban készülő tunéziai Ons Jabeur verte meg 6:4, 6:3-ra.&nbsp;</p>

A tunéziai játékos lucky loserként került a selejtezőből a főtáblára, ahol Cibulková legyőzése után már a 30. kiemelt Timea Bacsinszky elleni 3. fordulóra készülhet. Ő az első arab játékos, aki a harmadik körig jutott Majors tornán.  A világranglista 114. játékosa szerény megnyilvánulásaival és változatos játékával megnyerte magának a semleges nézőket Párizsban, ráadásul szép számú fanklub is biztatta. Jabeur Nagyszombatban készül, a Cibulková elleni meccs előtt azt nyilatkozta, reméli, legalább a nagyszombatiak egy kicsit neki fognak szorítani.  Cibulková ezúttal nem volt elemében, pedig a Roland Garros a legkedvesebb Grand Slam-tornája. „Erőtlen voltam, hagytam, hogy rám erőltesse az akaratát, sokat hibáztam. Úgy tűnhetett, hogy az ellenfelem jól játszott, de igazából én tettem őt naggyá. Nagyon frusztráltak vagyunk az edzőmmel, Matej Liptákkal együtt. Ezt a vereséget ahhoz hasonlította, mint amikor a US Openen kikaptam a tini Bellistől” – nyilatkozta Cibulková, hozzátéve, ezen a találkozón nem „Domi”, hanem a rosszabbik énje, „Cibula” volt a pályán. „Rossz hangulatban voltam, a körülmények juttattak oda. Nem voltam elég agresszív, ezért dominálhatott az ellenfelem. Amikor aztán már kezdtem negatív is lenni, minden elromlott” – nyilatkozta elkeseredetten Cibulková.  A győztes Jabeur érthető módon ragyogott a boldogságtól. „Nagyszerű érzés, hogy bejutottam a harmadik fordulóba. Visszaemlékeztem arra, amikor ugyanitt juniorként tornagyőztes lettem. Remélem, most is sok szép emléket szerzek” – mondta a tunéziai játékos, aki 2011ben nyerte meg a junior lányok egyesét a Roland Garroson.  (SITA, TASR)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?