Nagymegyer-Nyékvárkony - csallóköziek rangadója

Nagymegyer/Nyékvárkony |

<p>A tavasszal javuló formában játszó tabellaszomszédok csallóközi presztizscsatája zajlik szombat délután a termálfürdőjéről nevezetes város stadionjában a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportja 22. fordulójának nyitányán.</p>

A téli holtidényben mindkét kollektívánál edzőcserére került sor. A vendéglátókat a visszavágó sorozatban az egykori élvonalbeli játékos, Stanislav Lieskovský vezeti csatába. „A csallóközkürtiek elleni összecsapást megnyertük. A szomszédos ekecs-apácaszakállasiak otthonában három pontot zsákmányoltunk. Természetesen a harmadik tavaszi csallóközi régiórangadón is győzni szeretnénk - fogalmazott a nagymegyeriek stratégája. Legutóbb a vágfarkasdiak otthonából egygólos vereséggel távoztak a csallóköziek. Kudarcukban az is közrejátszott, hogy Magyarics kiállítását követően negyven percen át emberhátrányban futballoztak. Anevezettarangadón nem juthat szóhoz. A mátyusföldiek ellen lejátszott meccsen a rutinos Olejník sem lépett pályára. „Sérülését követően még nem volt teljesen rendben, szabadot adtam neki. Ma viszont már újra elfoglalja helyét a hátvédsorban“ - nyilatkozta lapunknak a vendéglátók stratégája.
Az ellenfél trénere, Czuczor Attila ősszel még a III. ligás nyárasdiaknál tevékenykedett. A felkészülési időszakban elsősorban újdonsült védencei védőmunkájának javítására összpontosított. A vágfarkasdiak ellen egykapuztak, ennek ellenére háromszor (7:3) rezdült Lampert hálója. „A következő párharcon már a cserekapust, Nagyot küldtem csatába, a DAC-ban is megfordult Lelkes Mátyást a halfsorból a védelem tengelyébe küldtem. A csapat szerkezetében eszközölt változások javunkra váltak. Fekete Szilárd sérült, alighanem még a mai találkozón sem állhat rendelkezésemre. Tavasszal idegenben csupán a csallóközkürtiek tudtak bennünket legyőzni, méghozzá büntetőből szerzett találattal. Remélem, a nagymegyeriek otthonából sem távozunk üres kézzel“ - latolgatta az esélyeket a vendégek edzője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?