Nagykaposi sporthorgászmenü

Nagykapos |

A Zólyomban lévő Môťová-víztározón kezdi meg idei szereplését a nagykaposi Maros-Tubertiny sporthorgászcsapat, derült ki a Zsolnán tartott sorsoláson.

Az országos bajnokság legfelsőbb osztályába két év után visszakerült Ung-vidéki gárda május 25-én és 26-án próbál meg olyan eredményt elérni, amellyel esélye marad a bennmaradásra, esetleg jó helyezés elérésére a kassai második fordulóra, amivel akár dobogóközelbe is kerülhet a végelszámolásnál a 12 tagú mezőnyben. Vernárszky Gyula nagykaposi csapatvezető, mint minden új szezon kezdete előtt, most is optimista, s ezt igyekszik is átültetni a fiúk gondolatvilágába, ami, mint mondta, mindig kedvező hatással van teljesítményükre. „A csapatban nem történtek változások, jól összeszokott alakulattá váltunk, s úgy gondolom, mindent megtettünk a téli felkészülés folyamán az idei jó szereplésért. Mindkét esetben jól ismerjük a verseny helyszínét, a körülmények azonban mindig változhatnak mind a csapat összeállításában, mind az időjárásban” – tájékoztatta lapunkat Vernárszky. Hozzátette, az őszi forduló (szeptember 21–22.) szempontjából fontos lesz az augusztusi Cassovia Cup, mivel megismerhetik a bajnokság helyszínét, ahol hasznos információkat szerezhetnek. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?