Nagykaposi második hely

régiófoci

Ezüstérmes lett a nagykaposi U9-es labdarúgócsapat az idei Junior Cup Sobrance 2024 elnevezésű korosztályos tornán.

Most először indult el a viadalon a nagykaposiak, és a végső győzelemtől csak a homonnaiakénál rosszabb gólkülönbsége fosztotta meg őket. A további négy együttes – Sobrance I, Sobrance II, Michalovce B és Humenné U8 – alkotta társaságban három győzelemmel és egy döntetlennel zárt. A 3+1 felállásban pályára lépő ifjú tehetségek 1x15 perces játékidőben igyekeztek minél jobb eredményt elérni. 

Azt a bizonyos döntetlent éppen a tornagyőztes homonnaiakkal szemben érték el a nagykaposiak. „Sejtettük, hogy ez lesz számunkra a mindent eldöntő mérkőzés. Voltak helyzetek mindkét oldalon, de igazságos döntetlen született – nyilatkozta lapunknak Kaplár László, a nagykaposiak edzője. – Annak ellenére, hogy ezidáig inkább csak a tapasztalatszerzés miatt vettünk részt hasonló tornákon, például Királyhelmecen, Cigándon, Varannón, most mindezt hasznosítva értük el ezt a kiváló eredményt. Ugyan veretlenül zártuk a tornát, de sajnos kisebb arányban győztük le a többi ellenfelünket, mint a homonnaiak, így lecsúsztunk a második helyre. Talán erősebbek lettünk volna, ha minden játékosunk rendelkezésünkre áll, de a srácok így is nagyon örültek. Ez nagy sikerélmény volt nekik, a szülőknek és nekem is.

Kaplár hozátette, hogy mindössze másfél évvel ezelőtt kezdtek el komolyabban foglalkozni ezzel a korosztállyal, s ennek első gyümölcse mostanra ért be. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?