Nadal már otthonában folytatja a rehabilitációját

Rafael Nadal

A lábsérüléssel küzdő Rafael Nadalt Barcelonában kezelték, de már otthon folytatja rehabilitációját annak érdekében, hogy jövőre visszatérhessen a férfi teniszezők mezőnyébe.

A 20 Grand Slam-győztes spanyol sztárjátékos szombaton instagram-oldalán tájékoztatta rajongóit állapotáról. Mint írta, a korábbi módszerektől eltérő módon kezelték lábfájdalmait, melyek először 2005-ben jelentkeztek nála.  

"Elmondhatom nektek, hogy csapatom tagjaival és orvosi stábommal együtt voltam Barcelonában a lábam miatt. Most még néhány nap teljes pihenésre van szükségem és még néhány hétre, mielőtt elkezdhetem a munkát" - írta a 35 éves teniszező, aki nem részletezte, hogy milyen kezelést kapott, csapatától kiszivárgott információk szerint ugyanakkor műtéti beavatkozásra nem volt szüksége.

Nadal azt is elárulta, hogy azért próbálkozott új módszerrel, hogy még néhány évig teniszezhessen.

A spanyol klasszis - aki jelenleg ötödik az ATP-rangsorban - idén mindössze hét tornán tudott pályára lépni, ezek közül kettőn, Barcelonában és Rómában diadalmaskodott. Nadal korábban lemondta szereplését a wimbledoni teniszbajnokságon és a tokiói olimpián, s augusztus 20-án jelentette be, hogy idén már egyetslen viadalon sem lép pályára.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?