Műteni kell Sallai és Szalai csapattársát, nem lesz ott az Eb-n

Matthias Ginter

Achilles-ín műtéten esik át Matthias Ginter, a Sallai Rolandot és Szalai Attilát is foglalkoztató Freiburg védője, aki így amellett, hogy a kihagyja a szezon hátralévő részét, biztosan nem lesz ott a nyári Európa-bajnokságon.

Christian Streich vezetőedző csütörtökön közölte, hogy szükséges az operáció.

„Sajnos az idény véget ért a számára. Nagyon sajnáljuk, annak fényében is, hogy reménykedett a válogatott behívóban” – fogalmazott a szakember, hozzátéve: bíznak benne, hogy a műtét „nem lesz nagy” és a következő szezont már elkezdheti a játékos.

Ginter a Bundesligában nyolcadik helyen álló Freiburg kulcsembere. A német nemzeti csapatban eddig 51-szer szerepelt, de amióta Julian Nagelsmann a szövetségi kapitány, nem kapott meghívót. Ezzel együtt reménykedett abban, hogy ott lehet a június 14-én kezdődő, hazai rendezésű kontinensviadalon, amelynek csoportkörében többek között a magyar válogatott is a németek ellenfele lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?