Mourinho: Ibrahimovic szabadon távozhat a Manchester Unitedtől

Zlatan Ibrahimovic
London |

A Manchester United nem fogja akadályozni Zlatan Ibrahimovicot, amennyiben a svéd labdarúgó távozni akar a klubtól.

José Mourinho vezetőedző annak kapcsán nyilatkozott erről, hogy brit médiaértesülések szerint a 36 esztendős csatár az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyhez igazolna.

"Ha igaz az, hogy Zlatan egy másik ország másik csapatában képzeli el a jövőjét, én segíteni fogok neki, és megteremtem az ehhez szükséges feltételeket" - fogalmazott a portugál tréner.

Ibrahimovic 2016-ban szerződött a Vörös Ördögökhöz, s bár nyáron lejárt a szerződése, és úgy tűnt, el is hagyja az együttest, végül újabb egy évre aláírt. Tavaly áprilistól november elejéig térdsérülés miatt nem játszhatott, majd az év végén újra megsérült, azóta nem lépett pályára. Ennek kapcsán Mourinho hozzáfűzte, a csatár keményen dolgozik, hogy újra pályára léphessen a Premier League-ben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?