Mostanra minden rendben a sílövők és sífutók szállásán

Szocsi |

<p>A magyar sífutók és sílövők, azaz Szabó Milán és Simon Ágnes, illetve Gombos Károly és Szőcs Emőke, továbbá edzőjük, Antal Zsolt új szálláshelyükön immár mindent rendben levőnek találtak a pénteken kezdődő szocsi téli olimpián.</p>

"Hát nem volt kellemes az első pár nap, amikor 11-12 fokos apartmanban voltunk elszállásolva az olimpiai faluban, de szerencsére hétfőn újba költözhettünk, ahol minden rendben van, így most már százszázalékosan az edzésekre és a versenyekre koncentrálhatunk" - mondta az MTI-nek szerdán Szőcs Emőke, aki a legrosszabbnak azt tartotta, hogy a kimerítő edzések után még egy igazán jóleső forró zuhanyt se vehetett az áldatlan állapotok miatt.   A csíkszeredai születésű sportoló ezt a kellemetlenséget leszámítva nagyon elégedett az olimpiai faluval, mint mondta, a három közül az övék a legkisebb, de a leghangulatosabb is egyben. Mint mondta, ebben csak a sífutók és a sílövők laknak, mindenki ismer mindenkit, így nagyon családias a légkör.    Szőcs Emőke hozzátette, egyáltalán nem bánja, hogy csak sílövészetben versenyez, és az eredeti elképzeléstől eltérve a Magyar Sí Szövetség nem őt indítja sífutásban is.    "Azért megterhelő lett volna két sportágban is helytállni. Meg egyébként is, miért ülne valaki miattam otthon, miközben így ő is itt lehet. Elvégre nem érmekről van szó" - mondta a 28 éves versenyző, aki szerint a sok szintkülönbség, illetve a lejtők végén lévő éles kanyarok miatt az egyik legnehezebb a Krasznaja Poljana-i biatlonpálya, de neki talán ez jobban kedvez, mert a futás az erőssége. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?