Montoya, a keményfejű

London. Patrick Head, a Forma–1-es Williams-istálló technikai igazgatója figyelmeztette Juan Pablo Montoyát: a McLarennél sem lesz első számú pilóta.

London. Patrick Head, a Forma–1-es Williams-istálló technikai igazgatója figyelmeztette Juan Pablo Montoyát: a McLarennél sem lesz első számú pilóta. Amint azt Patrick Head technikai igazgató nemrégiben elárulta, Juan Pablo Montoya elsősorban azért döntött úgy, hogy elhagyja a Williamst s a McLarenhez igazol, mert nem kezelték első számú pilótaként. Ám Head most figyelmeztette a kolumbiait, Wokingban sem fognak kivételezni vele. „Juan nehéz ember, szereti azt érezni, hogy mindenki rá koncentrál” – mondta Head a BBC-nek. Sir Frank Williams is úgy véli, hogy noha Montoya és Räikkönen parázs csatákat vív majd egymással, mindezt ugyanolyan autókkal, egyenlőkként teszik majd.“

A Williams nemrégiben berekesztette a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat Ralf Schumacher menedzsmentjével, az álláspontok ugyanis túlontúl messzire kerültek egymástól: a Telegraph című brit napilap szerint Ralf – szemben a korábbi 15 millió dollárról (11 és fél millió euróról) szóló hírekkel – évi 19 millió eurós fizetésre tartana igényt, a csapat viszont erről hallani sem akar. „Frank mindig is határozott volt anyagi kérdésekben, vannak ha-tárok, amelyeket nem hajlandó átlépni” – mondta Head. „Ezért tartunk ott, ahol, ellenkező esetben már csupán a Forma–1 történetének statisztikájában szerepelnénk.” Az érintett mindeközben interjút adott a svájci Blicknek, s ebben leszögezte: a jövőben bátyjával sem kivételezik, nem fogja maga elé engedni, sőt, ha kell, kőkeményen megküzd vele (is). „A tavalyi szuzukai futamon volt arra utoljára példa, hogy Michael miatt levettem a lábam a gázról“ – ígérte Ralf, akit Németországban sokan a világbajnoki cím első számú várományosának. (o-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?