MMA: Javított vesztes sorozatán, újra győzött Klein az UFC-ben

MMA

Okos, higgadt teljesítménnyel győzött Lajos Klein a hétvégi UFC-gálán.

Osztott bírói döntésben került ki győztesként az amerikai Devonte Smith ellen. Klein a mérkőzés előtt elmondta, nem zavarja a „short notice” bunyó, tehát amikor csak pár héttel a meccs előtt értesítik róla. Szerinte így elkerüli a felesleges stresszt, azt, hogy túlságosan rákoncentrálna az ellenfelére. Ő egyébként is rendszeresen és intenzíven edz, így kizárólag saját magára tud figyelni. A bunyó előtti felkészülés főleg kondi szempontjából azonban mégiscsak más, ezért kérdéses volt, hogy meddig tart ki a keterecben az érsekújvári származású kevert harcművész.

Klein az első menetben kétszer is közel járt hozzá, hogy kiüsse Smith-t, „Lajos” számára messze a nyitó kör volt a legdominánsabb. Kiegyenlítettebb volt a párharc a másik két menetben, így mivel nem volt KO, a bírók kezében maradt a döntés. Jelentős ütésekben többet landolt Klein, illetve a ketrecnél látott összeakaszkodást pedig több mint hat percig uralta, valószínűleg ezen mutatók billentették a mérleget az ő oldalára. Így valójában nem volt kérdéses, hogy melyik harcos kezét emeli fel a bíró a meccs végén.

Kleinnak jól állt a könnyűsúly. A plussz 5-6 kilóval nyilván a kondija is jobb lett, és úgy tűnik, az ereje is megállja helyét a 70 kilósok között, hiszen ellenfele nem egyszer KO-veszélybe került.

Kelin mostani győzelmével 2/2-re egyenlítette ki UFC-beli mérlegét, egész profi karrierjét nézve 18 győzelmet és 4 vereséget számlál.

Érdekes

Covington legyőzte Masvidalt

A váltósúlyú ranglista másodikja, Colby Covington egyhangú döntéssel verte el Jorge Masvidalt a hétvégi gálán. Covington a meccs után elmondta, nem ez volt élete legjobb teljesítménye, túl nagy teret hagyott az érzelmeinek. Covington emellett a ketrecből kisétálva Dustin Poirier nevét kiabálta, kettejük bunyója nem elképzelhetetlen a közeljövőben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?