Misi pöckölt egyet

Bős. A jelek szerint a rutinos Kósa Mihály lett Straka Gábor, az utóbbi hetekben javuló formában futballozó bősiek edzőjének aduásza. A nyugat-szlovákiai Tipos III.

Bős. A jelek szerint a rutinos Kósa Mihály lett Straka Gábor, az utóbbi hetekben javuló formában futballozó bősiek edzőjének aduásza. A nyugat-szlovákiai Tipos III. ligában futballozó Duna-partiak utóbbi két hazai bajnokiján ugyanis Kósa csereként két találattal hálálta meg edzője bizalmát.

A Topoľčany elleni összecsapáson (2:0) öt percnyi játék után, a DAC-fakó elleni vasárnapi hajtós, színvonalas régiórangadón (3:2) pedig már első labdaérintésre talált a hálóba. Pályára lépése előtt a lelátón helyet foglaló egykori csapattárs, a II. ligás Skalica színeiben futballozó Szőcs László a következő mondattal buzdította Kósát: „Misi, pöckölj egyet.” Misi jött és néhány másodperc eltelte után pöckölt egyet. Mintegy húsz méterről leadott lövését követően Milošovič hálójába került a labda, s ezzel a bősiek 3:1-re növelték vezetésüket.

„S bár edzőm taktikai utasításai jártak a fejemben, hallottam volt csapatkapitányunk beszólását is. A lelátó csupán néhány méternyire van az oldalvonaltól. Lezajlott a csere, folytatódott a játék, hozzám került a labda, egyből kapura céloztam, lövésem nyomán rezdült a háló. Szorongatott a DAC, egyenlítés helyett mi vezettünk két góllal. Örömet okoztam a társaknak, szurkolóinknak és Szőcs Lacinak. Természetesen a trénernek is, neki bejött a húzása. Ami pedig engem illet, mindenki tudtára adtam: itt vagyok! – fogalmazott a csallóköziek középpályása, aki tavasszal csak csereként, jobbára a hetvenedik perc eltelte után kapott bizonyítási lehetőséget. – Nem zavar, hogy jelenleg nem vagyok kezdőember. A kispadon bevetésre várva is ténylegesen a csapat részének érzem magam. A tréningeken is azon dolgozok, hogy mielőbb már az első perctől a pályán tüsténkedhessek. Erről azonban az edzőm dönt. Nekem azzal a játékidővel kell jól gazdálkodnom, mely rendelkezésemre áll a bizonyításra. Nem mellékes, hogy nem időhúzás miatt, a végjátékban, hanem konkrét szituációra reagálva küldenek csatába. Amikor pedig a pályán vagyok, érezhető a jelenlétem. Úgy érzem, hogy csereként is hasznos tagja vagyok a tavasszal megújhodott, zsinórban három meccsen győztes együttesünknek” – ecsetelte érzéseit lapunknak Kósa Mihály.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?