Sport

Miért maradt el a kiesési rangadó?

Nem utaztak el a rimaszombatiak Nagymagyarra a férfi-tekeextraliga 20. fordulójának mérkőzésére.
Lencsés Zoltán

2019. március 22. 17:51

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

A gömöri sportegyesület a múlt héten írásos kérelmet nyújtott be a Szlovák Tekeszövetségnél a párharc elhalasztásáért, mivel erősségük, Juhász Tibor a magyar utánpótlás-válogatott szövetségi kapitányaként válogatott mérkőzésre volt hivatalos a meccs időpontjában, további két játékosuk pedig betegséggel bajlódott. A házigazda nagymagyariaktól megtudtuk, a rimaszombatiak náluk is érdeklődtek a mérkőzés elhalasztásának lehetőségéről. „Felkerestek minket azzal, hogy nem lehetne-e egy hétköznap esti időpontban lebonyolítani a mérkőzést, de a kérést nem tudtuk teljesíteni. Szombaton mi mindenesetre játékra készen álltunkˮ – tudtuk meg Marics Istvántól, a nagymagyariak csapatvezetőjétől. A tekeszövetségben egyelőre nem született döntés. „A sok teendő miatt még nem tudtunk foglalkozni az üggyel, az azonban a tények ismeretében valószínű, hogy végül a hazaiak kapják a két pontot. Hivatalos döntés a jövő héten várhatóˮ – tájékoztatott Marián Mitošinka, a sporttechnikai bizottság elnöke. A kilencedik nagymagyariak ezzel a bennmaradás szempontjából létfontosságú pontokhoz juthatnak a tizenegyedik rimaszombatiakkal szemben.
 

FÉRFI EXTRALIGA

20. forduló: Vrútky–Fiľakovo 2:6 (3600:3628), füleki pontok: Miroslav Pastorák 602, Gallo Erik 628, Alexander Šimon 599, Patrik Flachbart 605, Szabó Sándor 591, Dušan Murín 603; Zlaté Klasy–Rimavská Sobota – elmaradt, a vendégek nem utaztak el a mérkőzésre, a szövetség a jövő héten dönt a mérkőzés sorsáról. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A hímestől a Fabergé-tojásig

Jelentősen emelkedett a halottak száma Srí Lankán

Ukrán elnökválasztás - Porosenko elismerte vereségét

Czucz Enikő: Kivárásos vereség

Mbappé nem akar a Real Madridba igazolni

Washington megvonja a mentességet az iráni kőolajat importáló országoktól

Legfrissebb galériák
Olvasta már?