Miért maradt el a kiesési rangadó?

teke

Nem utaztak el a rimaszombatiak Nagymagyarra a férfi-tekeextraliga 20. fordulójának mérkőzésére.

A gömöri sportegyesület a múlt héten írásos kérelmet nyújtott be a Szlovák Tekeszövetségnél a párharc elhalasztásáért, mivel erősségük, Juhász Tibor a magyar utánpótlás-válogatott szövetségi kapitányaként válogatott mérkőzésre volt hivatalos a meccs időpontjában, további két játékosuk pedig betegséggel bajlódott. A házigazda nagymagyariaktól megtudtuk, a rimaszombatiak náluk is érdeklődtek a mérkőzés elhalasztásának lehetőségéről. „Felkerestek minket azzal, hogy nem lehetne-e egy hétköznap esti időpontban lebonyolítani a mérkőzést, de a kérést nem tudtuk teljesíteni. Szombaton mi mindenesetre játékra készen álltunkˮ – tudtuk meg Marics Istvántól, a nagymagyariak csapatvezetőjétől. A tekeszövetségben egyelőre nem született döntés. „A sok teendő miatt még nem tudtunk foglalkozni az üggyel, az azonban a tények ismeretében valószínű, hogy végül a hazaiak kapják a két pontot. Hivatalos döntés a jövő héten várhatóˮ – tájékoztatott Marián Mitošinka, a sporttechnikai bizottság elnöke. A kilencedik nagymagyariak ezzel a bennmaradás szempontjából létfontosságú pontokhoz juthatnak a tizenegyedik rimaszombatiakkal szemben.
 

Érdekes

FÉRFI EXTRALIGA

20. forduló: Vrútky–Fiľakovo 2:6 (3600:3628), füleki pontok: Miroslav Pastorák 602, Gallo Erik 628, Alexander Šimon 599, Patrik Flachbart 605, Szabó Sándor 591, Dušan Murín 603; Zlaté Klasy–Rimavská Sobota – elmaradt, a vendégek nem utaztak el a mérkőzésre, a szövetség a jövő héten dönt a mérkőzés sorsáról. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?