Messi nem elég, még erősíteni kell

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSSomorja. Két játékossal még mindenképp erősíteni szeretne a tavaszi nyitányra készülő somorjai II. ligás labdarúgóklub.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Somorja. Két játékossal még mindenképp erősíteni szeretne a tavaszi nyitányra készülő somorjai II. ligás labdarúgóklub. „A védelemben és a csatársorban is szükségünk van új játékosra, majd meglátjuk, sikerül-e megszereznünk a kiszemelteket” – mondta lapunk megkeresésére Libor Fašiang, a csallóközi csapat vezetőedzője. Az 54 éves tréner a már biztosan távozó focistákat (többek között Pelegríny, Čermák, Gilewicz, Kopúň) egyelőre nagyrészt idegenlégiósokkal pótolhatja: az STK horvát és szerb focisták mellett Messivel erősített – a somorjai szurkolók bánatára utóbbi egy kameruni támadó, aki eddig Dél-Afrikában játszott, s Szlovákiában látott havat életében először. A 169 centis csatár műfűvel való ismerkedése mellett azonban komolyabb gondot jelent a csapatnak a még mindig télies időjárás. „Szenvedünk a pályákkal. Pozsonyba járunk edzeni, tornateremben gyakorolunk, ami elég problematikus” – mondta Fašiang az utóbbi napokról.

Az utolsó felkészülési meccset a handlovái edzőtáborozás során vívták a somorjaiak múlt héten, a turócszentmártoni gárda ellen 3:2-re veszítettek. „Félidőben teljes csapatot cseréltem, mert a fiúknak már elegük volt, hiszen kétfázisú edzéseket végeztünk addig. Az eddigi eredményeink (6 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség – a szerk. megj.) logikusak voltak, az alacsonyabb osztályú csapatokat legyőztük, míg a Corgoň ligásaktól kikaptunk – utalt Fašiang a Nagyszombatban (3:0) és Nyitrán (4:0) elszenvedett vereségekre. – Többször a bő keret tagjainak is lehetőséget adtam, ezért nem kell messzemenő következtetéseket levonni a meccsekből, ugyanakkor azzal tisztában vagyok, hogy sok javítanivaló van még a játékon.”

Ha az időjárás is úgy akarja, holnap a pozsonyi Domino, szombaton pedig az Inter ellen lépnek pályára a somorjaiak. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?