Mennyit ér a komáromi kosarasok hatodik helye?

Paulik József, az MBK Rieker Komárno férfi kosárlabdaklub sportigazgatója és edzője:
Sikerült elérnünk, amit akartunk, vagyis bekerültünk a tíztagú mezőny legjobb hat együttese közé.

Paulik József, az MBK Rieker Komárno férfi kosárlabdaklub sportigazgatója és edzője:

Sikerült elérnünk, amit akartunk, vagyis bekerültünk a tíztagú mezőny legjobb hat együttese közé. Az Extraliga lefolyása azonban többet kínált, végeredményben jobban is végezhettünk volna, de a rájátszásban sérülések csonkították amúgy is szűk játékoskeretünket. Csurovics leigazolása nem lett erősítés, mert a szerb irányító hamar megsérült, és a hajrában nagyon hiányzott. Posztján rögtönöznünk kellett. Riecky is gyakran betegeskedett a playoff-sorozatban. Kettejük kiesése rányomta bélyegét a hat-hét húzóember teljesítményére, ráadásul a végére mindannyian belefáradtak a küzdelmekbe, s a sorsdöntő pillanatokban képtelenek voltak újítani. Ugyancsak visszafogta sikerességünket, hogy mindegyik poszton alacsonyabb játékosaink voltak, mint az ellenfelek csapatában. Ilyen magassággal csak a középmezőnyben lehet végezni és maradni, még a szlovák élvonalban is. Úgy érzem, ez a csapat már évek óta képtelen megújulni, összetételét alapjaiban kellene megváltoztatni.

Idény közben az edzőmenesztés után ült a kispadra, ideiglenesen a pontvadászat végéig. Vállalja tovább?

Edzőként semmiképpen nem folytatom. Sportigazgatói jö-vőm is pillanatnyilag kérdéses, néhány héten belül tisztázódhat. Sok mindenen változtani kell a klubban. Elkerülhetetlen az összhangteremtés, és az ígéretek betartásának megkövetelése. Különben nehezen tudunk előrelépni. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?