Menekülés a győzelembe

Bacsfa. Megszakadt a bacsfaiak rossz sorozata, Szíjjártóék zsinórban négy vereség után legyőzték a tavasszal nagyszerű formában játszó nyitraiakat.
BÁČ–FC NITRA 2:1 (1:1), gólszerzők: Filo (5.), Szíjjártó (56. – 11-esből), ill. Kováč (40.). Játékvezető: Kačenga, 700 néző. BÁČ: P.

Bacsfa. Megszakadt a bacsfaiak rossz sorozata, Szíjjártóék zsinórban négy vereség után legyőzték a tavasszal nagyszerű formában játszó nyitraiakat.

BÁČ–FC NITRA 2:1 (1:1), gólszerzők: Filo (5.), Szíjjártó (56. – 11-esből), ill. Kováč (40.). Játékvezető: Kačenga, 700 néző. BÁČ: P. Kostoláni–Szíjjártó, Puchner, Mikulec–Maťaš, Pukalovič, Füzik (74. Meszároš), Erős, Nagy T. (45. Bodrogi)–Plichta, Filo. NITRA: Senecký–M. Kostoláni, Čeman, Ďatko–Kováč (50. Bubenko), Kóňa, Babic, Mojský (75. Da Luz), Kuzma–Rák, Perniš (61. Barbosa). A lehető legjobbkor ébredt fel tavaszi álmából a bacsfai csapat. Egy esetleges újabb vereséggel könnyen a kiesési zóna közelében találhatta volna magát a csallóközi újonc, amely ezúttal vehemens rohamokkal kezdett: az 5. percben Füzik szöglete után Szíjjártó csúsztatta meg a labdát az ötösön, és a hosszú saroknál érkező Filo közelről fejelhetett: 1:0. A nyitraiak az első félóra végére jutottak el először a hazaiak kapujáig, Babic lövését azonban Kostoláni lábbal védte. Az egyenlítés így sem maradt el, Kóňa bombája a felső lécről vágódott le, és a kipattanóra érkező Kováč közelről a kapuba vágta a labdát: 1:1. Az 56. percben a 16-osba betörő Maťašt csak szabálytalanul tudta szerelni Bubenko, s a büntetőt Szíjjártó higgadtan értékesítette: 2:1. A fegyelmezetten és taktikusan játszó csallóköziek (a csupaszív Erőssel az élen) nem engedték kibontakozni a nyitrai fedezetsort, s hiába álltak be a labdazsonglőrökként beharangozott brazil idegenlégiósok, a vendégek a hátralévő percekben csak egyszer ijesztettek rá Kostolánira: a tavasszal hét gólt szerző Rák Róbert 25 méteres, ívelt szabadrúgásánál a kapufa mentett. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?