Melanie C az Új Szónak: „Imádom az olimpiát!”

<p>A férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni Final Fourjának sztárvendége Melanie C, a Spice Girls egykori tagja volt. A brit énekesnő a bronzmeccs előtt az Új Szó néhány kérdésére is válaszolt.</p>

Látott már valaha kézilabda-mérkőzést?

Csak részleteket, egy egész meccset még sosem. Erről a sportágról Nagy-Britanniában alig beszélnek, ezért is tartom magam nagyon szerencsésnek, hogy meghívtak Kölnbe, és a világ legjobbjait láthatom.

A Spice Girlsben Sporty Spice volt a beceneve. Mit jelent önnek a sport?

A sport az életem része. Bár a turnézások, felvételek között kevés időm van, igyekszem minél többet mozogni, hetente legalább háromszor tornázni.

Azt is olvashattuk önről, hogy kipróbálta a triatlont.

2011-ben egy jótékonysági rendezvényen versenyeztem először. Semmit sem szeretek félgőzzel csinálni, úgyhogy amikor felkértek, belevetettem magam a felkészülésbe. Rendkívül inspiráló volt a triatlonosokkal edzeni! Nagyon megszerettem ezt a sportot, és triatlonosnak tartom magam. Ez az évem a tavaly megjelent új albumom, a Version of Me turnéi miatt nagyon sűrű, ezért nem indultam versenyeken, de a következő szezonban visszatérek!

Konkrét tervei is vannak, hogy hol szeretne versenyezni?

London mindig különleges lesz számomra, mert ott versenyeztem először, de érdekes lenne egy külföldi versenyen is elindulni. Barcelonában például csodás triatlonversenyt rendeznek, arra is kíváncsi lennék.

Milyen sportközvetítéseket szeret nézni?

Imádom az olimpiát! Azt szeretem benne, hogy rengeteg sportág versenyeit lehet nézni egyszerre, mindenki megtalálja benne a magáét.

Köztudott önről, hogy Liverpool-drukker. Melyik dal eléneklése jelent különlegesebb élményt, a We Are The Champions vagy a You’ll Never Walk Alone?

Liverpool-drukkerként a You’ll Never Walk Alone-hoz rengeteg érzelem fűz. De a Queent is imádom, és abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy Brian Mayjel együtt adhattam elő a We Are The Championst. Úgyhogy ez a dal is roppant különleges számomra.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"277743","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Bőd Titanilla, Köln

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?