Megvan az első pont

A finnországi világbajnokság előtt komoly tornán (vb, olimpia) hétszer találkozott a szlovák válogatott a cseh együttessel, s valamennyi mérkőzésen a csehek nyertek.

A finnországi világbajnokság előtt komoly tornán (vb, olimpia) hétszer találkozott a szlovák válogatott a cseh együttessel, s valamennyi mérkőzésen a csehek nyertek. Már-már úgy tűnt, hétfőn este sem szakad meg a rossz sorozat, a csehek ugyanis kétgólos előnyre tettek szert, majd sikeresen kibekkelték ötperces emberhátrányukat. František Hossa vezetőedző legénysége azonban nem adta fel, űzte-hajtotta ellenfelét, fáradhatatlanul rohamozott. Ennek meg is lett az eredménye, nem sokkal a hajrá előtt kiegyenlített.

Nyerni ugyan nem sikerült Pálffyéknak, de a döntetlen felért egy győzelemmel, hiszen jobb gólarányuknak köszönhetően az E csoport élén végeztek, ami azt jelenti, hogy a mai negyeddöntőben az F csoport 4. helyezettjével küzdenek a négy közé jutásért.

Sajnos, a tegnapelőtti hokiderbin a kanadai Dutil játékvezető nyújtotta a leggyengébb teljesítményt. Érthetetlen ítéleteivel (a meccs elején) jobbára a címvédő szlovákokat sújtotta. Nyilvánvaló durvaságokat nézett el, s többször is akkor sípolt, amikor szó sem volt szabálytalanságról, Duda (a harmadik harmad közepén leterítette Pálffyt, amiért végleg kiállították) műeséseit rendre „megette”. A legnagyobb baklövése az volt, amikor a hajrában a csehek lehívták kapusukat és helyette mezőnyjátékost küldtek a jégre, ő pedig a sípjába fújt, s óriási meglepetésre ki akarta állítani az emberelőnyre érkező korongozót. A vonalbírók és a zsűri asztalnál ülők azonban felvilágosították a teljesen megzavarodott játékvezetőt, aki, reméljük, a továbbiakban magára talál, és a negyeddöntőben már nem ő lesz a főszereplő. De az is könnyen előfordulhat, hogy az illetékesek a hétfői színjáték után megköszönik ténykedését és elbúcsúznak tőle...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?