Meglepő hazai siker

Puhó. Már a 3. percben vezetést szerzett a nagy esélyes éllovas, s minden jel arra mutatott, biztosan nyeri a találkozót, ezt követően azonban váratlanul visszaesett, a sereghajtó pedig magára talált és fordított. A Matador az első negyedóra végén egyenlített, majd a 33. percben előnyhöz jutott.

Puhó. Már a 3. percben vezetést szerzett a nagy esélyes éllovas, s minden jel arra mutatott, biztosan nyeri a találkozót, ezt követően azonban váratlanul visszaesett, a sereghajtó pedig magára talált és fordított. A Matador az első negyedóra végén egyenlített, majd a 33. percben előnyhöz jutott. A második félidő közepén Belák gólja megnyugtatta a házigazdákat, akik teljesen megérdemelten szerezték meg a győzelmet. A rózsahegyiek a második félidőben csak vergődtek.

Góllövők: Peter Vavrík (15.), Breška (32.), Belák (70.), ill. Tomko (3.). Játékvezető: Stredák, 1000 néző. Sárga lap: Peter Vavrík, Čvirik, J. Chovanec, ill. Chelbich, Urban, Mikuláš. PÚCHOV: Bernady–Hricko, Ovad, Brisuda, Čvirik–Beliančín (46. Jambor), Peter Vavrík, Belák, Gegics (58. Majerník)–Miroslav Nemec (70. Chovanec), Breška. RUŽOMBEROK: Hajdúch–Školník (79. Bačík), Mikuláš, Laurinc, Had–Žofčák, Kurty (46. Božok), R. Urban, Helbich, Tomko (46. Jelšic)–Števko.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?