Megkezdődik a teremfociidény a Lévai járásban is

teremfocitorna léva
Léva |

Vasárnap (kezdés 10.00) a felnőttek mérik össze tudásukat a városi sportcsarnokban. Tavaly a čajkoviak vitték el a trófeát, előtte zsinórban kétszer a Podlužany gárdája volt a legsikeresebb. 

A hagyományokhoz híven idén is a Mevasport VI. liga őszi idényének nyolc legjobb alakulata kapott meghívást a Lévai Területi Labdarúgó-szövetség elnöke által felajánlott serlegért folyó küzdelemsorozatba. A žemberovceiek nem éltek az indulás lehetőségével, őket a felsőtúriak pótolják. „A csapatokat két négyes csoportba soroltuk. Az egyikbe a hontfüzesgyarmatiak, a zselíziek, a garamkálnai fakó és a Nová Dedina, a másikba pedig a felsőtúriak, valamint a Čajkov, a Tlmače és a Plavé Vozokany került. A csoportok első két helyezettje az elődöntőben találkozik a fináléba jutásért. A mérkőzések időtartama 1x20 perc, térfélcsere nélkül. A dobogósok értékes serleggel térhetnek haza, és a végén megjutalmazzuk a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt is. Külön érdekesség, hogy a döntőt játszó kollektívák ott lehetnek a kerületi csapatok két hét múlva esedékes tornáján” –tájékoztatott Saliga József, a sporttechnikai bizottság elnöke. 
 

Érdekes

FELNŐTTEK TEREMTORNÁJA A LÉVAI TERÜLETI SZÖVETSÉG ELNÖKÉNEK SERLEGÉÉRT

FELNŐTTEK TEREMTORNÁJA A LÉVAI TERÜLETI SZÖVETSÉG ELNÖKÉNEK SERLEGÉÉRT (lévai városi sportcsarnok) – vasárnap, 10.00: Hont. Vrbica–Želiezovce; 10.25: Tlmače–Pl. Vozokany; 10.50: Kalná n/Hr. B–N. Dedina; 11.15: Horné Turovce–Čajkov; 11.40: N. Dedina–Želiezovce; 12.05: Čajkov–Pl. Vozokany; 12.30: Želiezovce– Kalná n/Hr. B; 12.55: Pl. Vozokany–H. Turovce; 13.20: Hont. Vrbica–Kalná n/Hr. B; 13.45: Tlmače–H. Turovce; 14.10: N. Dedina–Hont. Vrbica; 14.35: Čajkov–Tlmače; 15.00: mérkőzés a 7. helyért; 15.25: elődöntő (A1–B2); 15:50: elődöntő (A2–B1); 16.15: mérkőzés az 5. helyért; 16.40: mérkőzés a 3. helyért; 17.05: döntő. ⋌(áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?