Mégis komáromi diadal

Nyitra/Komárom. Amikor a komáromi extraligás ökölvívócsapat – fura körülmények közepette – vereséget szenvedett nagy riválisa, a Dubnica otthonában, szinte mindenki biztos volt abban, hogy a máriatölgyesiek nyerik a csapatbajnokságot.

Nyitra/Komárom. Amikor a komáromi extraligás ökölvívócsapat – fura körülmények közepette – vereséget szenvedett nagy riválisa, a Dubnica otthonában, szinte mindenki biztos volt abban, hogy a máriatölgyesiek nyerik a csapatbajnokságot. Annál is inkább, mert nekik még két elhalasztott meccsük volt, a Duna-partiak viszont befejezték...

Ezúttal azonban a sportszerűség diadalmaskodott, mert a bajnoki címért küzdő Dubnica ellenfelei felettébb komolyan vették a számukra tét nélküli összecsapásokat, maximális erőbedobással küzdöttek, habár vereséget szenvedtek, de az elsőségre törő gárda nem tudott egyik találkozón sem „gólarányt” javítani. A Dubnica ugyan mindkét, elhalasztott idegenbeli meccsét egyaránt 12:6-ra megnyerte (egy hete a Vranov, szombaton pedig a Nitra otthonában), ám ez kevés volt az üdvösséghez.

Olyan szoros volt az idei csapatbajnokság, hogy a bajnoki cím sorsát az ún. segédpontok döntötték el, mégpedig azért, mert a komáromiak és a máriatölgyesiek egymás elleni meccse is egyforma eredménnyel végződött, s a „gólarány” is azonos volt. A komáromiak annak köszönhetiek – megérdemelt – elsőségüket, hogy a hat fordulóban több kiütéses, döntő fölényű és feladásos győzelmet arattak, mint nagy riválisuk, a Dubnica. (zsi)

A bajnokság végeredménye

1. Komárno 6 5 0 1 72:36 10

2. Dubnica 6 5 0 1 72:36 10

3. Nitra 6 1 0 5 44:64 2

4. Vranov 6 1 0 5 28:80 2

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?