Meghatározó volt a kiállítás

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSSzenc. Döntetlennel debütált első hazai mérkőzésén Andrej Štellár, a szenciek újdonsült edzője, miután csapata 1:1-re hozta a listavezető Podbrezová elleni találkozót.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Szenc. Döntetlennel debütált első hazai mérkőzésén Andrej Štellár, a szenciek újdonsült edzője, miután csapata 1:1-re hozta a listavezető Podbrezová elleni találkozót. A Marián Tibenskýt váltó szakember az eperjesi, gól nélküli bemutatkozás után tehát ismét egy pontot szerzett az SFM-nek, így a gárda az ő irányítása alatt még nem szenvedett vereséget. De nem is nyert. Már hét meccs óta.

Ennyi idő elteltével a győzelem most már kötelező lenne a szenciek számára, a hétvégi döntetlent mégsem lehet csalódásként elkönyvelni. „Ha így maradna az eredmény, elégedett lennék” – hallatszott egy hang a lelátóról, közvetlenül a kezdő sípszó után 0:0-s állásnál, utalva arra, hogy az éllovas ellen az egy pont is értékes. Főleg, ha arra gondolunk, hogy két hete az utolsó előtti elvitte mind a hármat.

Új seprű jól seper – tartja a mondás. De a régi tudja, hol a szemét – tehetnénk hozzá. Tibenský tarsolyából elfogytak már az ötletek, Štellárt pedig nem lehet azzal vádolni, hogy ne ismerné a helyzetet, hiszen kilenc évet húzott le a klub utánpótláscsapatainál. A Podbrezová elleni találkozón a szenciek taktikusan játszottak, mégpedig a szó legpozitívabb értelmében. Persze, voltak hibák, a csatárok ismét csapnivaló teljesítményt nyújtottak, a mérkőzést ki más menthette volna meg, mint Orolín, aki idén a hátán cipeli a csapatot. A találkozót egy fegyelmezetlenség döntötte el, ugyanis Držík úgy szabálytalankodott, hogy már volt egy sárga lapja. Kiállítását követően egyenlítettek a vendégek, és csak a szerencsén múlott a hazai döntetlen, ugyanis a listavezető akár nyolc gólt is szerezhetett volna.

A mérkőzés után Pinte Attila másodedzőre hárult a feladat, hogy értékelje a találkozót, ő is a piros lapot nevezte meg döntő momentumként: „Mi kezdtük jobban az összecsapást, mi szereztük az első gólt, mi irányítottunk. A kiállítás után azonban fordult a kocka, nekünk már csak a védekezés maradt, a második félidőben csak az egyik csapat futballozott, és nem mi voltunk azok.” (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?