Meggyilkolták a DAC hátvédjének édesapját

blackman
Panama City |

Fegyveres gyilkosság áldozata lett Panama Cityben idősebb Cesar Blackman, a DAC-ban futballozó Cesar Blackman édesapja.

A DAC honlapja szerint a támadás helyi idő szerint kedd délelőtt történt Panama City egyik elővárosában. Két ismeretlen támadó kilenc lövést adott le a 44 éves Cesar Blackmanre. Az egykori labdarúgót és edzőt gyorsan kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni, belehalt sérüléseibe.

„A klub engedélyt adott a 21 éves védőjátékosnak, aki eddig hét mérkőzésen lépett pályára a Fortuna Ligában, és néhány hete bemutatkozhatott Panama felnőttválogatottjában, hogy az elkövetkező napokat a szerettei körében tölthesse” – írja a DAC honlapja.

A Panamaamerica.com hírportál szerint a rendőrségi beszámolók alapján arra lehet következtetni, hogy Blackmant megrendelésre ölték meg. Támadói egy lopott autón menekültek el, az autót később a tetthely közelében megtalálták. A tetteseket egyelőre nem sikerült letartóztatni.

Az „Old Blaky” néven ismert hátvéd korábban a Plaza Amador, az Árabe Unido és a Chorillo együttesében játszott. Később a Suntracs FC és a Chorillo szakmai stábjának tagja volt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?