MÉG 37 NAP A MEGNYITÓIG

Meglepő magyar vereség
Newport. A férfi vízilabda Világliga B-csoportjának 5. fordulójában az amerikai válogatott 11:9 (3:3, 4:2, 0:3, 4:1) arányban legyőzte a magyar együttest. A vendégek góldobói: Benedek 4, Steinmetz Ádám 2, Fodor, Madaras, Biros 1-1.

Meglepő magyar vereség

Newport. A férfi vízilabda Világliga B-csoportjának 5. fordulójában az amerikai válogatott 11:9 (3:3, 4:2, 0:3, 4:1) arányban legyőzte a magyar együttest. A vendégek góldobói: Benedek 4, Steinmetz Ádám 2, Fodor, Madaras, Biros 1-1. Kemény Dénes, a magyarok trénere: „Baj volt a koncentrálással, a hajrában védekezési hibákat követtünk el, aminek megfizettük az árát. Tovább kell dolgoznunk, nagyobb összpontosításra van szükség és nem hagyhatunk ki biztos helyzeteket.“ (mti)

Jurčo és Riška indulhat Athénban

Pozsony. Javaslatot tett a Szlovák Kerékpáros Szövetség szakbizottsága arra vonatkozóan, hogy kik képviseljék az országot a tömegrajtos versenyben az augusztus 13-án kezdődő athéni nyári olimpián. Senki sem vonta kétségbe a 19 éves Matej Jurčo nevezését, ám nagy vitát váltott ki a másik hely betöltése. Végül Martin Riška kapott bizalmat, az első számú tartalék Radovan Husár lett. (sita)

Tizenkét szlovák atlétát neveztek

Pozsony. Mária Mračnová, a sportág szlovákiai első embere lesz a honi atléták vezetője az athéni játékokon. A szövetség végrehajtó bizottsága tizenkét atlétát javasol a szlovák ötkarikás csapatba: Haborák, Mikuláš Konopka (súly), Charfreiteg, Miloslav Konopka (kalapács), Bokor (gerely), Žitňanský (diszkosz), Tóth, Korčok, Bátovský, Verkin, Malíková (gyaloglás) és Klocová (800 m). (sita)

Hisam el-Gerúzs légzési panaszai

London. Rejtélyes légzési panaszai miatt kihagyhatja az athéni olimpiát Hisam el-Gerúzs, a marokkóiak világklasszis középtávfutója. Olyan vagyok, mint egy kristály: kemény, mégis törékeny. Csak akkor utazom el a játékokra, ha 1500-on 3:29 perc alá kerülök“ – nyilatkozta könnyeivel küszködve a négyszeres világbajnok, aki pénteken a Golden League-sorozat római állomásán csak nyolcadikként ért célba (3:32,64). (mti)

Ian Thorpe üzenete Michael Phelpsnek

Melbourne. Az ausztrál úszófenomén, Ian Thorpe óva inti a sportág másik óriását, az amerikai Michael Phelpset attól, hogy „túlvállalja magát“ az athéni olimpián, mert könnyen bajba kerülhet. A háromszoros olimpiai bajnok Thorpe azok után bátorkodott jó tanáccsal ellátni kollégáját, hogy kiderült: a többszörös vb-győztes Phelps továbbra sem döntötte el, hány számban álljon rajthoz az ezen a héten kezdődő amerikai válogatón. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?