McEnroe főszerepben

Melbourne. A legendás John McEnroe alighogy megérkezett, szemtelen kijelentéseivel máris a középpontba került az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Melbourne. A legendás John McEnroe alighogy megérkezett, szemtelen kijelentéseivel máris a középpontba került az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Az újságíróként, szenior játékosként és az egyik helyi tévécsatornánál alkalmi szakkommentátorként is tevékenykedő amerikai sztár elsősorban a mérkőzések után készített villáminterjúival kelt feltűnést Melbourne-ben.

„Az al-Dzsazíránál most biztosan kiugrottak a nadrágjukból örömükben” – utalt az arab nyelvű hírtelevízióra, miután a marokkói Hisam Arazi legyőzte a hazai kedvenc Mark Philippoussist. Lleyton Hewitt szombaton már eleve azzal ment oda hozzá, hogy az ő kérdéseitől jobban fél, mint a meccsektől. Az erősen verejtékező David Nalbandiantól a 44 éves fenegyerek azt tudakolta: „Miért izzadsz ennyire? Mióta tavaly döntőt játszottál Wimbledonban, futnak utánad otthon a lányok?” McEnroe mindazonáltal időnként emberére akad, hiszen nem mindenki tűri el a csípős megjegyzéseket. Amikor tavaly az ausztrál Todd Larkhamet a centerpályára éretlennek titulálta, a játékos bátyja alaposan felképelte őt a parkolóban.

Eredmények, nyolcaddöntők:

Férfiak: Ferrero (spanyol, 3.)–Pavel (román) 6:4, 3:6, 6:3, 6:2, Nalbandian (argentin, 8.)– Canas (argentin) 6:4, 6:2, 6:1, Arazi (marokkói)–Philippoussis (ausztrál, 10.) 6:2, 6:2, 6:4, Federer (svájci, 2.)–Hewitt (ausztrál, 15.) 4:6, 6:3, 6:0, 6:4. Nők: Clijsters (belga, 2.)–Farina Elia (olasz, 20.) 6:3, 6:3, Miszkina (orosz, 6.)–Rubin (amerikai, 9.) 6:7 (3-7), 6:2, 6:2, Schnyder (svájci, 22.)–Dechy (francia, 29.) 6:2, 6:4, Raymond (amerikai, 25.)–Golovin (francia) 6:2, 6:0. Női páros: Vento-Kabchi, Widjaja (venezuelai, indonéz, 6.)–MANDULA PETRA, PATRICIA WARTUSCH (magyar, osztrák, 10.) 6:4, 2:6, 6:3.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?