Már csak egy hely kiadó

London. Harminckét nappal az idénnyitó március 3-i melbourne-i Ausztrál Nagydíj előtt már csak egy hely kiadó a Forma-1-ben: az Arrows-nál nem döntöttek még, hogy ki lesz a brazil Enrique Bernoldi csapattársa.

London. Harminckét nappal az idénnyitó március 3-i melbourne-i Ausztrál Nagydíj előtt már csak egy hely kiadó a Forma-1-ben: az Arrows-nál nem döntöttek még, hogy ki lesz a brazil Enrique Bernoldi csapattársa.

Hétfőn ugyanis véglegessé vált, hogy a Minardi szerződteti a Forma-3000-ben tavaly második ausztrál Mark Webbert, a Prost-csapat pedig megszűnik.

Az Arrows egybehangzó s hiteles internetes források szerint a német Heinz-Harald Frentzen és Jos Verstappen közül választ, s ez ellentmond annak, hogy utóbbi már hónapokkal ezelőtt biztosra vette idei szereplését. Az nyilvánvaló, hogy valamelyikük nem indul az 1. futamon, s ezzel az autós gyorsasági világbajnokság mezőnyéből egy rutinos pilóta tľnik el bizonytalan időre. A 21 biztos induló között 4 újonc (Szato, Massa, McNish, Webber) található.

A 2002-es pilótalista – Ferrari: Michael Schumacher (német), Rubens Barrichello (brazil); McLaren-Mercedes: David Coulthard (skót), Kimi Räikkönen (finn); BMW-Williams: Ralf Schumacher (német), Juan-Pablo Montoya (kolumbiai); Renault: Jarno Trulli (olasz), Jenson Button (angol); BAR-Honda:Olivier Panis (francia), Jacques Villeneuve (kanadai); Jordan-Honda: Giancarlo Fisichella (olasz), Szato Takuma (japán); Arrows: Enrique Bernoldi (brazil), ? Sauber-Petronas: Nick Heidfeld (német); Felipe Massa (brazil); Jaguar: Eddie Irvine (ír), Pedro de la Rosa (spanyol); Minardi: Alex Yoong (malajziai), Mark Webber (ausztrál); Toyota: Mika Salo (finn) Allan McNish (skót). (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?