Magyarország-Észak-Írország 2-0

Belfast |

<p>A magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 2-0 nyert az északír csapat ellen Belfastban. A gólokat Torghelle Sándor és Gera Zoltán szerezte. Eredmény: Észak-Írország - Magyarország 0-2 (0-0), Belfast, Windsor Park, 18 000 néző, gólszerzők: Torghelle (57.), Gera (71.).</p>

Az első félidőben nagy fölényben futballozott a magyar együttes, de ez helyzetekben nem igazán mutatkozott meg. A folytatásban is a magyarok akarata érvényesült és az 57. percben góllá érett a fölény. A hazaiak megpróbáltak nagyobb fokozatba kapcsolni, de a védelmet nagyszerűen irányító Juhász Roland vezérletével sikerült átvészelni ezeket a perceket Erwin Koeman csapatának. Ezután következett Gera Zoltán fantasztikus gólja, ami gyakorlatilag el is döntötte az összecsapást.

I. félidő:15. perc: Torghelle elé emelték be a labdát, a támadó estében, kiszorított helyzetből lőtt, a labda jobb kapufa mellett suhant el. 33. perc: Rudolf küzdötte be magát a jobb oldalon, majd remekül tálalt a középen érkező Huszti elé, aki azonban "maga alól", csúnyán mellé lőtt. II. félidő: 51. perc: Bodnár adott be élesen a jobb oldalról, Mannus az utolsó pillanatban szedte fel Torghelle elől a labdát.57. perc: Huszti óriási lendülettel húzott el a jobb oldalon, betört a 16-oson belülre, majd Torghelle elé passzolt, aki becsúszva a kapu bal oldalába továbbított (0-1).60. perc: Shiels iramodott meg a labdával, Juhász az utolsó pillanatban becsúszva szerelt.71. perc: Babos felszabadítása átszállt a hazai védelem feje fölött, Gera lecsapott a labdára és hatalmas gólt lőtt a kapu bal oldalába (0-2).75. perc: Healy 25 méteres szabadrúgását Babos tolta ki. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?