Magyar gólok Angliában

Buzsáky gólja is kevés volt a QPR-nak az angol másodosztály 15. fordulójában. A 25 esztendős magyar középpályás második meccsét játszotta új csapatában (a Queens Park 500 ezer fontot fizetett érte a Plymouth-nak), s a második félidőben ballábas lövéssel juttatta előnyhöz csapatát a Coventry ellen.

Buzsáky gólja is kevés volt a QPR-nak az angol másodosztály 15. fordulójában. A 25 esztendős magyar középpályás második meccsét játszotta új csapatában (a Queens Park 500 ezer fontot fizetett érte a Plymouth-nak), s a második félidőben ballábas lövéssel juttatta előnyhöz csapatát a Coventry ellen. A vendégek azonban a máltai Mifsud vezérletével 2:1-re fordítottak – Mifsud neve ismerősen cseng a magyarok szá?mára: az alacsony termetű csatár tavaly ősszel szinte egymaga verte meg a magyar válogatottat.

Buzsáky mellett betalált Ferenczi István is, a Barnsley magyar légiósa szerezte a győztes gólt a Blackpool elleni mérkőzésen. A ZTE egykori csatára fejjel volt eredményes, akárcsak hétvégén a Preston ellen.

Gera Zoltán csapata, a West Bromwich negatív rekordot tart a Sheffield Wednesday-vel szemben: a WBA 33 éve nem tudja legyőzni hazai pályán a sheffieldi Baglyokat, kedden 1:1 lett a végeredmény.

Az angol másodosztályt továbbra is a Watford vezeti, amely idegenben győzte le 3:1-re a Norwich City együttesét – Priskin Tamás, a Watford révkomáromi származású légiósa a 89. percben lépett pályára, Marlon Kinget váltva. (gj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?