Ma nógrádi-gömöri derbi

Losonc/Rimaszombat |

<p>Az I. labdarúgóliga 8. fordulójának rangadója a Lučenec-Rimavská Sobota találkozó lesz (szombat, 16.00). A rimaszombatiak a második helyen állnak a táblázaton, míg a losonciak az utolsó előttiek, a nógrádi-gömöri derbik statisztikája viszont a hazaiaknak kedvez: a gömöriek több mint két éve nem tudták legyőzni a LAFC-ot.</p>

A LAFC eddigi négy hazai meccsén csak négy pontot szerzett (5:0 a Dolný Kubín és 0:0 a Trenčín ellen), a Michalovcétól és az újonc Púchovtól is kikapott. „Még egy megingást nem engedhetünk meg magunknak, így győzelmet várok -jelentette ki Vladimír Rusnák, a losonciak vezetőedzője. - Az a fontos, hogy úgy játsszunk, ahogy a Púchov ellen az első félidőben, és hogy kihasználjukahelyzeteinket.“ A losonciak helyzetét az is nehezíti, hogy többen nincsenek százszázalékos állapotban: Ďurica és Kamendy sérült, Kitaš, Šlavka és Lavrík pedig magas láz miatt nem edzhetett. A rimaszombatiaknál Mráz játéka kérdéses: a balhátvéd még a Dolná Ždaňa elleni kupameccsen sérült meg, és három hét kihagyás után csak hétfőn kezdte el a könnyített edzéseket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?