Ma este véget érnek a küzdelmek a Bajnokok Ligájában

<p>Ma este véget érnek a csoportküzdelmek a jégkorong Bajnokok Ligájában. Három csapat (Magnyitogorszk, Espoo Blues, Ufa) már kiharcolta a négyes döntőbe kerülést. Egy hely viszont még kiadó. A D-csoportban a mai Slavia–Zürich meccsen dől el a továbbjutás sorsa.</p>

A házigazda prágaiak egy ponttal vezetnek svájci ellenfelük előtt.
A Slovan hiába nyert két hete a České Budějovice ellen (5:3) az Ondrej Nepela Téli Stadionban, már nem szólhat(ott) bele a feljutás sorsába. A kékek legjobb esetben a második helyen végezhetnek (ezért 50 000 euró jutalom járna a Nemzetközi Jégkorongszövetségtől), ám ehhez pontot kellene szerezni a nagy esélyes, s már továbbjutott Ufa otthonában. Ellenkező esetben utolsó lesz csoportjában a szlovák bajnok.
„Még nem mondtunk le a második helyről, hiszen ha egy éve a BEK-négyesdöntőben megleptük a nagy esélyes Magynitogorszkot (a Slovan csak büntetőkkel kapott ki 2:1-re a – a szerk. megj.), akkor most miért ne sikerülhetne a bravúr. A házigazdák már továbbjutottak, s ezt ki lehetne használni. Akkor sem történik semmi, ha a papírforma szerint a rendes játékidőben legyőznek az oroszok, és a harmadik helyen végzünk a csoportban. Az ufai BL-meccs után már csak az extraligára és a címvédésre kell összpontosítani” – nyilatkozta lapunknak Róbert Pukalovič, a pozsonyiak megbízott vezetőedzője.
Az Ufa–Slovan BL-meccset 19.40-től felvételről közvetíti az STV 3. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?