Ma este El Clásico – Neymar nem játszhat

Madrid |

<div>Ha a Real Madrid ma este hazai pályán legyőzi a Barcelonát, óriási lépést tesz a bajnoki cím megszerzése felé.</div>

A két együttes számára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágója jelentette az El Clásico főpróbáját. Zinédine Zidane vezetőedző csapata ugyanis hosszabbításban legyőzte, ezzel kiejtette a Bayern Münchent, a katalánok viszont gól nélküli döntetlent játszottak a Juventusszal, így kiestek. „Egy vizsgát a héten már sikerrel teljesítettünk, most viszont egy újabb vár ránk” – mondta Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya. „A győzelem és a továbbjutás miatt pozitív érzésekkel várjuk a rangadót. Néhányan kisebb sérüléssel bajlódnak, de egy százhúsz perces csata után ez természetes” – nyilatkozta bizakodóan Zidane. A fővárosiaknál Raphaël Varane és Pepe sérülés miatt biztosan nem léphet pályára, és erősen kérdéses a még mindig nem teljesen egészséges Gareth Bale játéka is. A Barcelona az eltiltott Neymart nélkülözi, akit kiállítottak a Granada ellen, és kétmeccses eltiltást kapott, mert a piros lap felmutatása után megtapsolta a bírót. Aleix Vidal és Rafinha is sérült. EZÉRT TILTOTTÁK EL NEYMART [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"273167","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] „Mostantól arra a két sorozatra kell összpontosítanunk, amelyben még versenyben vagyunk. A bajnoki tabellán van esélyünk átvenni a vezetést közvetlen riválisunktól, ami nagyszerű lehetőség” – fogalmazott Luis Enrique, a Barcelona szakvezetője. Jelenleg a fővárosiak előnye három pont, amely szombati győzelmük esetén megduplázódna. Ráadásul van még egy elmaradt találkozójuk is, a Celta Vigo elleni idegenbeli fellépés. 1. Real Madrid         31  82-33   75 pont2. FC Barcelona        32  91-30   72 A legutóbbi madridi bajnokit a Barcelona 4-0-ra nyerte meg, a katalánok formáját tekintve hasonló, kiütéses vendéggyőzelem most meglepetés lenne. A Real Madrid az őszi bajnokin 1-1-es döntetlent ért el a Camp Nouban, de a Santiago Bernabéu Stadionban 2014. október 25-én győzött legutóbb (3-1) a nagy rivális ellen. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?