Ma délután élet-halál harc a Pomléban

A II. labdarúgóliga 26. fordulójában a kiesés elkerüléséért zajló küzdelem egyik színhelye a pomléi stadion lesz, ahol az STK Fluminense Somorja a Pohronie együttesét fogadja.

A II. labdarúgóliga 26. fordulójában a kiesés elkerüléséért zajló küzdelem egyik színhelye a pomléi stadion lesz, ahol az STK Fluminense Somorja a Pohronie együttesét fogadja. Ma 17 órakor kezdődik a mérkőzés.

Vasárnap szomorúan ücsörögtek a somorjai játékosok a csölősztői

X-Bionic medencéiben tartott regenerációs edzésen. Hangulatukat az egy nappal korábbi, liptószentmiklósi vereség rontotta el (0:1). „Ez a szombat nem a mi napunk volt. Elveszítettük öt bajnokin át őrzött veretlenségünket, nem találtuk az olykor kilenc emberrel védekező hazai taktika ellenszerét. Felesleges labdatartással, öreguras kocogással erre esélyünk sem volt. A hazaiak néhány gyors ellentámadása közül viszont az egyik eredményes volt. Szerdán a Garam mentiek ellen javítanunk kell, különben nagy bajba kerülünk” – értékelte a történteket Gustavo Leal pályaedző. Tegnap már elszántság érződött minden somorjai játékoson. A Sopronból kora tavasszal visszatért Ágh Zoltán így vélekedett: „Éveken át kemény, de sportszerű csatákat vívunk mai ellenfelünkkel, akiknek a keretét jó arányban alkotják tapasztalt és sokat futó fiatal játékosok. Nincs mese, le kell gyűrnünk őket, ami nehéz, de nem lehetetlen feladat. Különösen akkor nem, ha sokkal többen biztatnak majd bennünket, mint legutóbb a bártfaiak ellen” – nyilatkozta a hazai védelem egyik oszlopa.

„Egyértelmű a helyzet. Amelyik csapat nyer, nagy lépést tesz a bennmaradás felé, a vesztes viszont lecsúszhat a kieső zónába vagy a közelébe” – foglalta össze a lényeget Csölle Roland. A hazai csapatvezető arról is tájékoztatott, hogy visszatérhet a középpályára az öt sárga lapja miatt egy bajnokit kihagyó Luboš Mezovský. Így az alapemberek közül már csak az eltiltását töltő Marián Štrbák nem léphet pályára. „A fokozatosan pótolt meccsek után lassan teljes lesz a táblázat, amelyen így még szembetűnőbbek a minimális pontkülönbségek. Három vagy négy csapat harcol a feljutásért, csak a zsolnai fakó játszhat gondtalanul, a többi együttes még nem váltotta meg a bérletét a következő második ligás idényre. Mi sem. Ezért sem engedhetünk meg magunknak újabb kisiklást. Ezt emelt hangon közöltem főleg a könnyelműségre hajlamos játékosokkal” – szögezte le Stanislav Lieskovský vezetőedző. Aki szerint a találkozó látványos lesz, mert a Pohronie sosem rendezkedik be bunkerfocira, ők is a támadójáték hívei.

Milan Nemec, a garamszentkeresztiek szakvezetője telefonos megkeresésünkre kifejtette: „Sokkal jobbak vagyunk, mint ahogy azt a táblázat mutatja. Főleg a sok, olykor balszerencsés döntetlen miatt még nem dőlhetünk hátra. Somorján mindenképpen szeretnénk megkezdeni az eredményes bajnoki hajrát!” (SZ. J.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?