Lobotka nem hitte, hogy gyökeret ver a válogatottban

<p>Stanislav Lobotka meglepően gyorsan a szlovák labdarúgó-válogatott kulcsemberévé vált. A Celta Vigo 22 éves középpályását a Málta elleni, 3:0-ra megnyert vb-selejtező után faggattuk.</p>

Milyen volt a mérkőzés belülről?

A skótok elleni peches vereség mindenképpen nyerni akartunk. Egyáltalán nem volt könnyű meccs, hiszen a máltaiak gyakran tíz emberrel védekeztek. Türelmesek voltunk, a második gólunk után megnyugodtunk, és megérdemelten győztünk.

Tudtak róla, hogy miként alakul a szlovén–skót meccs?

A szünetben értesültünk arról, hogy a skótok vezetnek, de mi elsősorban a saját játékunkkal foglalkoztunk. A második félidőben a szurkolók reakciójából tudtuk meg, hogy kedvezően alakul számunkra a ljubljanai mérkőzés. Mivel a meccsünk korábban végződött, mint a riválisoké, így az utolsó perceket a pályán, mobilon figyeltük. Megkönnyebbültünk, hogy döntetlenül zárult a szlovéniai összecsapás.

De még egy külső segítség kell a pótselejtezőhöz.

Az U21-es Eb-n elpártolt tőlünk Fortuna istenasszony, bízom benne, hogy ezúttal velünk lesz, és pótselejtezőt játszhatunk.

Terveznek valami ünneplést, ha összejön a pótselejtező?

Egyáltalán nem. Abban egyeztünk meg, hogy mobilon értekezünk egymással. Viszont hatalmas bulit csapunk, ha kijutunk a vb-re.

Hitte volna, hogy ilyen gyorsan gyökeret ver a válogatottban?

Őszintén megvallom, nem számítottam rá, hogy végigjátszom az őszi vb-selejtezőket. Ján Kozák esélyt adott, és én éltem a lehetőséggel. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?