Libai, Csölle: jó formában

Tizenhárman indultak a válogatón, hatan kategóriájukban a legjobb három között végeztek, nyolcan a vasárnapi bolognai Európa-bajnokságon is pódiumra léphetnek. Mindannyian a dunaszerdahelyi ŠK Arena Relax Team naturális fitneszversenyzői vagy testépítői.

Tizenhárman indultak a válogatón, hatan kategóriájukban a legjobb három között végeztek, nyolcan a vasárnapi bolognai Európa-bajnokságon is pódiumra léphetnek. Mindannyian a dunaszerdahelyi ŠK Arena Relax Team naturális fitneszversenyzői vagy testépítői. Róluk érdeklődtem Méhes Roland klubelnöktől.

Október derekán a viničnéi Victoria Natural Cup volt a SANK szövetség válogatója a hétvégi kontinensviadalra. „Az őszi versenyek közül ez volt az egyetlen, de egyben a legfontosabb, mert mindenki megmutathatta magát az Eb előtt, s eldőlt, kit küld a szövetség Bolognába – húzta alá a kupaviadal jelentőségét a csallóköziek klubelnöke. – Klubunk két újonca szerzett elsőséget: a tejfalui Libai Anasztázia a fitnesz figura 165 cm-ig, a nyárasdi Csölle Patrik a junior testépítők 178 cm-ig kategóriában győzött. Mindketten nyáron jöttek hozzánk, és nagyon jó formában vannak az Európa-bajnokság előtt. Bolognában akár érmes helyen is végezhetnek. Ezúttal nem megyek az Eb-re, de lélekben ott leszek.”

Az Aréna Relax Team Eb-indulói: Libai Anasztázia, Moravská Viktória (mindketten fitnesz figura), Mészáros Andrea (sport modell), Peter Chmelovics (Mr. psysique), Csölle Patrik, René Bero (mindketten juniorok), Jávorka Scarlet (sport modell), Diószegi Dušan (Masters I).

Viničnéi tények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?