Legalább egy játszma

Lezárult a küzdelem a női röplabda Extraliga alsóházában (a 7-10. helyért). A komáromiak pénteken és szombaton is tisztességesen helytálltak: mérkőzést nem, de játszmákat már tudtak nyerni. Három élvonalbeli évad után ősztől alacsonyabb osztályban folytatják.FORPLAST–VC KOMÁRNO 3:1 (-23, 23, 17, 14).

Lezárult a küzdelem a női röplabda Extraliga alsóházában (a 7-10. helyért). A komáromiak pénteken és szombaton is tisztességesen helytálltak: mérkőzést nem, de játszmákat már tudtak nyerni. Három élvonalbeli évad után ősztől alacsonyabb osztályban folytatják.FORPLAST–VC KOMÁRNO 3:1 (-23, 23, 17, 14). Két remek játszmát mutatott be szombaton a vendégegyüttes. Bátran támadott, elfogadható mezőnymunkát végzett, teljesítményével meglepte a fővárosiakat. Szinte már csodálkozott az ember, hogyan lehetett ilyen játékkal kiszorulni az élvonalból. Aztán ahogy múltak a percek, úgy hagyott alá a komáromi éberség. A harmadik játszmában a Forplast taktikát váltott, s időnként szellemes ejtésekkel hozta kiszolgáltatott helyzetbe a liberót (éppen ezekben a pillanatokban hiányzott a pályáról) nélkülöző vendégeket, akiknek az ütőereje (Rennerová szembetűnően sokat rontott) tán a felére csökkent, s ez megmutatkozott az eredményességükön is. Jól kezdett a VC a negyedik játszmában, de 9:9 után elfogyott a tudománya, s mindvégig a Forplast uralta a mezőnyt. (jmk)

További eredmény: Nitra–Košice 3:0.

Végeredmény:

7. Forplast 30 16 14 61:49 45

8. Košice 30 14 16 47:56 44

9. Nitra 30 8 22 31:73 38

10. Komárno 30 3 27 19:84 33

A Forplastnak van egy játék nélküli veresége.

Az 1-6. helyért, 10. forduló: Doprastav–Senica 3:0, Žilina– Žiar 2:3, Slávia UK–Pezinok 3:0.

Férfi Extraliga, az 1-4. helyért, 11. forduló: Prešov–VKP Bratislava 3:2, Púchov–Zvolen 3:1. Az 5-10. helyért, 9. forduló: STU Bratislava–Dubová 3:2, Stará Ľu-bovňa–Humenné 0:3, Nové Mesto–Žilina 3:1. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?