Lauda szerint Schumachert hajtja a versenyösztön

Stuttgart |

<p>Niki Lauda, az osztrákok háromszoros Forma-1-es világbajnoka az első pillanattól biztos volt Michael Schumacher visszatérésében, mert szerinte a hétszeres világbajnokban még mindig dolgozik a versenyösztön.</p>

"Láthattuk, hogy motorozni kezdett, amikor abbahagyta az autóversenyzést" - mondta pénteken Lauda az F1-es vb-sorozat hivatalos honlapjának adott interjújában. - "Szerintem csak azért vonult vissza 2006-ban, mert nem látott maga előtt igazi kihívást. Lehet, hogy azóta megbánta akkori döntését."
    A 60 esztendős legendás pilóta - aki 1975-ben és 1977-ben vb-címet nyert a Ferrarival - hozzátette: Schumacher most szembesülhet azzal, hogy majdnem három év kihagyás után mennyire versenyképes. Lauda szerint a kor nem számít, a német sztár 40 évesen is tökéletesen egészséges, és mivel a versenyszellem hajtja, Valenciában remek eredményt érhet el.
    Schumacher a Magyar Nagydíj két héttel ezelőtti időmérő edzésén koponyasérülést szenvedett Felipe Massát helyettesíti a Ferrarinál az augusztus 23-i Európa Nagydíjon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?