LABDARÚGÓ UEFA KUPA

Pozsony. A keddi mérkőzések után (Stavanger–Hertha 0:1, Roda Kerkrade–Maccabi Tel-Aviv 4:1) ma további 22 mérkőzést rendeznek az UEFA Kupa második fordulójában. Szlovák és magyar együttest már nem találunk a mezőnyben.

Pozsony. A keddi mérkőzések után (Stavanger–Hertha 0:1, Roda Kerkrade–Maccabi Tel-Aviv 4:1) ma további 22 mérkőzést rendeznek az UEFA Kupa második fordulójában. Szlovák és magyar együttest már nem találunk a mezőnyben. Nehéz meccs vár a Slovant búcsúztató Liberecre: Ladislav Škorpil edző legénysége a spanyol bajnokság élcsapatához, a Celta Vigóhoz látogat. Hat Chelsea-játékos (Desailly, Petit, Gudjohnsen, Le Saux, Gallas és Ferrer) a bizonytalan közel-keleti helyzet miatt nem utazott el Izraelbe. A csütörtöki program – 18.00: Union Berlin–Liteksz Lovecs, CSZKA Kijev–FC Bruges, Osijek– AEK Athén; 18.30: FC Koppenhága–Ajax; 19.00: Legia Warszawa– Valencia, Bordeaux–St. Liége, Bröndby–Varteks; 19.15: Hapoel Tel-Aviv–Chelsea, Grasshoppers–T. Enschede; 20.00: Halmstad–Sp. Lisszabon, PAOK Szaloniki–Příbram; 20.30: Freibrug–St.Gallen; 20.45: Fiorentina–Innsbruck, Utrecht–Parma, AC Milan–CSZKA Szófia; 21.00: Paris SG–Rapid Wien, Internazionale–Krakow, Glasgow Rangers–Dinamo Moszkva, Zaragoza–Servette, Leeds–Troyes. 21.05: Ipswich–Helsingborg; 21.30: Celta Vigo–Liberec. (dut)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?