LABDARÚGÓ EB-SELEJTEZŐK

Pozsony. Ma és holnap rendezik a 2004-es portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének első fordulóját. A rendező ország válogatottja alanyi jogon indulhat a két év múlva sorra kerülő tornán, a további 50 együttes tíz ötfős csoportban küzd a továbbjutásért.

Pozsony. Ma és holnap rendezik a 2004-es portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének első fordulóját. A rendező ország válogatottja alanyi jogon indulhat a két év múlva sorra kerülő tornán, a további 50 együttes tíz ötfős csoportban küzd a továbbjutásért. A kvalifikációs sorozat jövő októberig tart, az első helyezettek egyenes ágon kerülnek tovább, míg a másodikok pótselejtezőn vívhatják ki a részvételt a 16 csapatos Eb-n. A magyar válogatott a 4. csoportban Svédországgal, Lengyelországgal, Lettországgal és San Marinóval veszi fel a küzdelmet. A Gellei-csapat október 12-én, Svédországban debütál a selejtezőben.

A címvédő, s a júniusi, koreai-japán közös rendezésű világbajnokságon leszerepelt franciák új szakvezetőjük, Jacques Santini irányításával Cipruson kezdenek. Az 1. csoportban nem lehet más a céljuk, mint a biztos továbbjutás, hiszen szombati ellenfelükön kívül Szlovénia, Málta és Izrael vár rájuk, s riválisaik közül egyik sem tartozik a kontinens élvonalába.

A MŰSOR, 1. CSOPORT, szombat, 18.00 (Nicosia): Ciprus–Franciaország; 20.15 (Ljubljana): Szlovénia– Málta. 2. CSOPORT, szombat, 16.00 (Oslo): Norvégia–Dánia; 20.15 (Szarajevó): Bosznia–Hercegovina-Románia. 3. CSOPORT, szombat, 17.00 (Bécs): Ausztria–Moldova; 20.30 (Eindhoven): Hollandia–Fehéroroszország.

4. CSOPORT, szombat, 19.00 (Riga): Lettország–Svédország; 20.00 (Serravalle): San Marino–Lengyelország. 5. CSOPORT t, szombat, 16.0 (Toftir): Feröer-szigetek–Skócia; 19.30 (Kaunasz): Litvánia–Németország. 6. CSOPORT, szombat, 17.00 (Jereván): Örményország– Ukrajna; 20.45 (Athén): Görögország–Spanyolország. 7. CSOPORT, vasárnap, 17.00 (Vaduz): Liechtenstein–Macedónia.

8. CSOPORT, szombat, 18.00 (Eszék): Horvátország–Észtország; 20.00 (Brüsszel): Belgium– Bulgária, Brüsszel 20. 9. CSOPORT, szombat, 18.00 (Helsinki): Finnország–Wales; 20.00 (Baku): Azerbajdzsán–Olaszország. 10. CSOPORT, szombat, 17.00 (Moszkva): Oroszország–ĺrország; vasárnap, 16.00 (Bázel): Svájc–Grúzia. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?