La Liga – Hétközi rangadó Sevillában

Sevilla

A tabellán hatodik Sevilla a harmadik helyen álló Valenciát fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság hétközi, hatodik fordulójában.

A szerdai rangadót úgy várják a felek, hogy a Valencia legutóbb 2019 márciusában tudta legyőzni andalúziai riválisát, amely azóta egy döntetlent követően négyszer nyert, és gólt sem kapott. Négy lejátszott idénybeli bajnokiján a Sevilla nem szenvedett vereséget, míg a Valencia vasárnap este a Real Madridtól kapott ki először.

Az éllovas királyi gárda a tabella nyolcadik helyén álló Mallorcát látja vendégül. Carlo Ancelotti, a fővárosiak trénere csapata harci szellemét méltatta a valenciai fordítást követően, a papírforma szerint pedig szerda este is jó esélye van a három pont begyűjtésére a Real Madridnak: a 2010 óta lejátszott tíz egymás elleni mérkőzést tekintve csupán egyszer diadalmaskodott a Mallorca, egy döntetlen mellett nyolcszor a Real Madrid bizonyult jobbnak.

Közvetlen riválisai közül a forduló keddi nyitómérkőzésén a címvédő Atlético Madrid a pont nélküli Getafe, míg a Real Sociedad csütörtökön a nyeretlen Granada otthonában szerepel.

A Barcelona, amely még csak három La Liga-összecsapáson van túl, a nyeretlenségét pénteken megszakító Cádiz vendégeként lép pályára a forduló zárómérkőzésén.

A Betis, amely azonos csoportban szerepel a Ferencvárossal az Európa-ligában, csütörtökön az Osasuna vendége lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?