Kupagyőztes a Fradi

Budapest. Egy héttel a brazilok vendégjátéka után a kupadöntő-nek is a Puskás-stadion adott otthont, de ezúttal szinte üres nézőtér fogadta a csapatokat. Ennek ellenére a Ferencváros és a Honvéd is megtett mindent, hogy a meccs méltó legyen a régi döntők hangulatához.

Budapest. Egy héttel a brazilok vendégjátéka után a kupadöntő-nek is a Puskás-stadion adott otthont, de ezúttal szinte üres nézőtér fogadta a csapatokat. Ennek ellenére a Ferencváros és a Honvéd is megtett mindent, hogy a meccs méltó legyen a régi döntők hangulatához. A kezdéstől a Fradi diktálta az iramot, s fél óra után megérdemelten szerzett vezetést. Fordulás után is a Fradi játszott jobban, a 68. percben Rósa szöglete után Gera fejessel növelte a zöld-fehérek előnyét. A Honvéd hat perc múlva Bábik révén szépített, a hajrá mégsem vált szorossá, mert Gera kapufája után Sowunmi érkezett a kipattanóra, és közelről bebelsőzte a labdát.

A Magyar Kupa döntőjében: FERENCVÁROS–HONVÉD 3:1 (1:0), g.: Tököli, Gera, Sowunmi, ill. Bábik. Játékvezető: Hanacsek.Puskás-stadion, 4000 néző. FTC: Szűcs –Vukmir, Dragóner, Botis (88. Gyepes)–Rósa D., Lipcsei, Kapic, Kiss Gy. (41. Szkukalek, 83. Sowunmi)–Gera, Tököli, Leandro.

HONVÉD: Molnár–Bábik, Vámosi, Budovinszky, Takács–Dobos (38. Bonchis), Horký, Vadócz, Vén (56. Hamar)–Drobnjak (67. Borgulya), Horváth P.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?